Това са доста нелепи твърдения, изказванията на политици понякога не

...
Това са доста нелепи твърдения, изказванията на политици понякога не
Коментари Харесай

Ясен Тодоров коментира твърдението, че атентата срещу Гешев е инсценировка

„ Това са много нелепи изказвания, изявленията на политици от време на време не ми се разясняват, тъй като се изричат нелепости и нелепици “. Това сподели в изявление зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров за изказванието, че опитът за атентат против основния прокурор Иван Гешев е инсценировка.

По думите му този опит за нападение е невиждан за новата ни история.

„ На 1 май беше сложена ярка разграничителна линия за нашето общество – от едната страна е държавността, от другата – престъпността. Всеки български жител, политик, народен представител, би трябвало да избере от коя страна да застане “, разяснява Тодоров.

Той отхвърли да даде детайлности към следствието и акцентира, че то изисква високо равнище на конфиденциалност, написа bTV.

По думите му дали фамилията на Гешев е пътувало с него е забавно единствено за публицистите. Всички лица в автомобила ще дадат показания, съобщи зам.-директорът на Национална следствена служба, без да издава кои са лицата.

Работи се по всички версии, сподели няколко пъти Тодоров. Той удостовери, че импровизирано на следствието оказва помощ експрет от Израел.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР