Това с поскъпването на цените е най-малкия проблем, защото е

...
Това с поскъпването на цените е най-малкия проблем, защото е
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Защо у нас инфлацията е по-голяма, без да сме въвели еврото?

" Това с повишаването на цените е най-малкия проблем, тъй като е еднократен акт, въпреки и не незначителен, тъй като ще обеднеем два пъти!... Губим и дребното ни останала самостоятелност и ни връзват на къса каишка - всичко към този момент ще се взема решение от един стеснен кръг в Брюксел (респективно Вашингтон)! " ; " Всеки народ заслужава политиците си и те не се разграничават кой знае какъв брой от този народ, другояче той не би ги избирал " ;  " Политикът мисли за идващите избори, а държавникът - за идващите генерации ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 

Начи,
тъкмо кат свърши грипния сезон, и всички противогрипни лекарства ще са в наличност...
 

въпросът е
Защо у нас инфлацията е по-голяма без да сме въвели еврото? И за какво която и граница да минеш, всичко е по - на ниска цена?
 
nan
за всички " естествени " хора стана ясно, че повдигането на цените с приемането на еврото в Хърватия е работа на Путин. Грозев не е ли е произнесъл по тематиката?
 
old_beggar
чехи, унгарци, поляци, шведи, датчани не желаят и да чуят за еврото и си резервираха личните валути, а за какво ли?? тъй като общата валута е един от наложителните атрибути на нацията (наред с обща територия; общ език; обща вяра /идеология/)...
 
Бай Иван
Това с повишаването на цените е най-малкия проблем, тъй като е еднократен акт, въпреки и не незначителен, тъй като ще обеднеем два пъти! Проблема не се изчерпва с двукратното обедняване на народонаселението, а че след това солидарно ще плащаме за задълженията насъбрани от дъжавите в еврозоната! За нашата страна е извънредно неизгодно, тъй като вънщния ни дълг е релативно не доста огромен (в съпоставяне с такива задлъжняли до гуша страни, като Италия, Гърция, Испания, Португалия, Франция, Белгия). Но " благините не свършват до тук, тъй като губим и дребното ни останала самостоятелност и ни връзват на къса каишка- всичко към този момент ще се взема решение от един стеснен кръг в Брюксел (респективно Вашингтон)!
 
Командир
Френският селски хлебар отхвърля да вдигне цената на един от знаците на нацията с риск да загуби бизнеса си, тъй като има вяра, че това е надълбоко неправилно по отношение на всички. Сега си представете БГ-чобанин-кръчмар, който ви продава вкиснати марули и краставици под форма на салата за 12.50лв. Не ви е крив Запада, криви са ви кратуните по Балканския полуостров!
 
Simplicius
Поредният обществен опит, който ще заплати Европа. За жал там към този момент няма хора, подготвени да водят война за правата или съществуването си. На тяхно място прозорливо е квалифициран демократичен политкоректен планктон през десетилетията след ВСВ.
 
Ваксиниран Веган
Французите са БИВША велика нация. Същото се отнася и за немската, британската и другите някогашни велики западни народи. Едно идиотско потомство политици обаче унищожават всичко реализирано от великите им предшественици. Дните на европейската цивилизация са преброени. За връщане обратно към този момент е късно.
 
HEXAGON
Макрон освен не е простак, а е доста образован и просветен вид, приказва чудесно, оратор от класа. Проблемът му в действителност е, че е мощно подвластен - от факторите над него, както и от личните си " зависимости ". А това че лъже крепко надали е оригиналност за един политик...Тия хоремашки мохабети за " ястие на хурки " може да си ги ползвате на изток от Калотина. Франция е последната западно-европейска страна, която ще страда тежко от Новия Световен Ред. Няма по какъв начин да го разберете, мъчно ще ви е да го схванете. Трябва да сте родени във Франция, или по-добре - да сте живели дълги години в тази страна, с цел да почнете да я разбирате, лека-полека... Франция е като феникс, постоянно възкръсва след всяка рецесия. Франция губи всички борби, само че най-после печели войните! Така се подрежда постоянно на масата с спечелилите, тъкмо наобратното на България. И това би трябвало да приказва за френската политическа класа, каквито и недостатъци да има тя, най-после постоянно извлича оптималните изгоди за страната си. Така че " хурките " са за многознайковците-балъци.Практиката го потвърждава.
 
old_beggar
политикът мисли за идващите избори, а държавникът - за идващите генерации... Чърчил за Сталин: „...той оглави Русия, когато тя ореше с рало, а си отиде при Русия с нуклеарни реактори. Той издигна Русия до равнището на втора индустриална страна в света. Това не беше резултат от чисто веществен напредък и организационна работа. Такива достижения не биха били вероятни без всеобхватна културна гражданска война, по време на която цялото население посещаваше учебно заведение и доста старателно се учеше. “
 
Никакво държавно управление!
Няма действително изискване за избиране на подобаващ претендент за без значение ръководство сега. Тези, които желаят държавно управление, желаят да има легитимност за вкарване на страната ни във война! Не на България във войната! Който желае война е заплатен шарлатанин, естествените хора у нас желаят мир!
 
Маги
Никакво държавно управление в този момент, каквото и да изберем, няма да се застраховаме от въвличането ни във война! Ще намерят метод да ни вкарат, а това ще е убийствено за страната и народа ни. Затова национално виновните партии би трябвало да го схванат и в случай че мислят за народа си да не вършат държавно управление. Избори!!
 
Политиците не падат от небето и никой от там не ги показва особено
Всеки народ заслужава политиците си и те не се разграничават кой знае какъв брой от този народ, другояче той не би ги избирал. Който не е склонен с това сходство народ-политици, той или отпътува при други нации или емигрира вътрешно като стопира да се интересува и да гласоподава, по тази причина такива хора напълно не са малко. Накрая става тъй че към този момент няма хора с цел да поддържат нечие его, само че няма хора и за каквото и да е нещо смислено и България си отива. Всяко его се простира съгласно чергата си, а в тази ситуация тя се дефинира от фурия на България, какъв брой може то да пораства щом тя отива на кино? Всяко его има потребност има хора към него да му обръщат внимание, да му спомагат и работят с цел да пораства това его, като си мислят че по този начин и те порастват. Така че не е отговорно единствено егото, а простаците в близост които го поддържат и търпят, без да схващат че всички губят от това волско самообладание. Нищо и никой не е идеален, паднал подобен от небето, само че в случай че липсва примирие с минусите му, постоянно има придвижване напред посредством промяна и напредък.
 
Отвратен
Това е ЛИЦЕМЕРИЕ! Отблъскващо е да устояваме пришълци, да се дават милиони за оръжия и хартиени самолети, а за заболели български деца да се разчита на щедрост! С болежка гледах репортаж за българско семейство, което след наводнението посреща Коледа в ъв фургон?!? Нямаме страна, нямаме държавници... А след това питат за какво не гласуваме! Защото се отвратихме от безхаберието им към българските жители, към българските национални ползи!
 
Начи,
към този момент и децата схванаха, че диверсификация на енергоизточниците, в действителност, значи включването на съответен, авансово селекциониран медиатор, който да прибира лъвския дял от облагите..
 
Накратко
енергийната рецесия ще продължи, до момента в който американците са ни " другари ", а Европейски Съюз се ръководи от европлазмодии.
 
Покрай американското иго е въведена такава евроатлантическа цензура, че същинските вести могат да стигат до нас единствено по косвени пътища
Цензурата от времето на неприятния социализъм даже отдалеко не се приближава до стандартите на дезинформация и подтискане на инакомислието в сегашен Европостан. Но пък тогава имахме опазване на здравето, обучение, войска, национална сигурност и същински съдружници. А в този момент сме плебеи.
 
Отвратен
Каква окупация, какви съветски орди! Ако не са били войските на ген. Гурко, София щеше да е едно село, в което се носят фесове...
 
colibri
Руският газ/недемократичен/ минава през Турция и се случва чудо-става либерален. Кой се съмнява, че не се случват чудеса през днешния ден и ние сме очевидци на доста такива? ;)
 
j.jelevban
Народа?Той постоянно бил и ена ръба на оцеляване.Справя се отлично.А това е гаранция че ще се родят Раковски,Ботев и Левски!Българската интелигенция?Тя постоянно е била продажна!Отбелязано е от Благоев и ред други български и непознати интелегенти.Но Винаги е имало една част която Винаги е била с народа си.
 
 
 
 
 
 
20 Дек 2022632906 Дек 2022474203 Дек 2022152619 Ное 2022191017 Ное 2022178212 Ное 20222344КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231304124 Дек 2022360906 Яну 2023106828 Дек 2022777
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР