Това разкри самият той е социалните мрежи Последният противник, който

...
Това разкри самият той е социалните мрежи Последният противник, който
Коментари Харесай

Последният съперник на Григор също е заразен

Това разкри самият той е обществените мрежи

Последният съперник, който Григор Димитров срещна на Adria Tour - Борна Чорич, е дал позитивна проба за ковид. Това разкри самият той в обществените мрежи.

Снощи най-хубавият български тенисист заяви от вкъщи си в Монако, че е инфектиран. Впоследствие финалът на конкуренцията сред Новак Джокович и Андрей Рубльов в Хърватия бе анулиран.
Григор и Чорич играха един против различен в първия мач в Задар през уикенда и прекараха известно време дружно и отвън корта. Все още не е ясно кой на кого е предал заболяването, само че не е изключено да има още преносители.

„ Здравейте всички, желая да ви осведомявам, че дадох позитивен тест за COVID-19. Ще направя всичко, с цел да бъда сигурен, че всеки, който е бил в контакт с мен през последните дни, е тестван. Съжалявам доста за всяка щета, която е допустимо да съм предизвикал. Чувствам се добре и нямам признаци. Пазате се и бъдете здрави. Изпращам доста обич за всички ви! ", написа хърватинът.

През вчерашния ден турнирният шеф на Adria Tour Джордже Джокович сподели, че всички, които са били в контакт с Димитров, ще бъдат тествани.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР