Това постижение значи много за мен. Надявах се, че мога

...
Това постижение значи много за мен. Надявах се, че мога
Коментари Харесай

Онс Жабюр за полуфинала на Уимбълдън: Надявах се да стигна до тази фаза още преди много време

„ Това достижение значи доста за мен. Надявах се, че мога да стигна до този стадий още преди дълго време. А в този момент се надявам пътят ми на „ Уимбълдън “ да продължи “, разяснява Онс Жабюр.
 Онс Жабюр се оправи в три сета с Мари Бузкова и е на полуфинал в Лондон Онс Жабюр се оправи в три сета с Мари Бузкова и е на полуфинал в Лондон
„ Мисля, че на „ Ролан Гарос “ в действителност почувствах напрежението от огромните упования на всички да се показва добре. Не съм привикнала с това “, призна тунизийката.

„ Опитах се да се поуча от това. Да не играя прекомерно доста мачове, а просто да се приготвя за главната цел. За мен тази цел беше „ Уимбълдън “ още преди началото на сезона. Хубаво е, че останах положително. Вярвам, че за мен предстоят страхотни неща. Просто от време на време узнавам нещата по сложния метод. Но сигурно това се случва с някаква причина. Може преди да не съм била задоволително готова “, сподели още Жабюр.

Тя добави, че не се е прибирала в Тунис към този момент няколко месеца, само че се надява да е ентусиазъм за по-младото потомство. „ Имаме някои доста положителни млади играчи и отлични шампионати в Тунис. Надявам се, че представянето ми тук в Лондон ще е мотивация за по-младите да работят повече “, съобщи Онс Жабюр.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР