Това означава, че всеки който добросъвестно си е сключил застраховка

...
Това означава, че всеки който добросъвестно си е сключил застраховка
Коментари Харесай

Важна Информация: Ето С Колко Скача Каското Заради Данък Градушка!

Това значи, че всеки който добросъвестно си е сключил застраховка домашно имущество, пожар на индустриални уреди, каско и по този начин нататък, ще би трябвало да заплати една малко по висока цена. Засега тя е 0.8%, само че цената ще се усилва тъй като все не доближават средства, сподели още Колчакова.

" Ние застрахователите сме за предварителната защита. Приветстваме Министерство на здравеопазването, че е тръгнало по този път – страната да обезпечи система за предварителна защита, само че може би това не е модела, тъй като тази система, която те оферират, ще облагодетелства земеделските производители, които не желаят да се застраховат, разясни още застрахователката.

По думите ѝ, каското след въвеждането на налога ще се усили с сред 10 и 15 лв.. Сумата сега не е голяма, само че в случай че проработи този модел са налице опасения, че тази сума непрекъснато ще нараства с годините. От Министерство на здравеопазването на собствен ред обясниха, че препоръчаният от тях модел ще защищава с изключение на продукцията на фермерите и имуществото на жителите в градовете.

Изстрелването на ракети със самолетен прийом ще даде опция да се отбрани имуществото в градовете и моторните транспортни средства, а те получават най-вече вреди вследствие на градушките. Затова има смисъл притежателите им да вземат участие в тази система, разясниха от ведомството.

От Министерство на здравеопазването отхвърлиха обвиняванията, че посредством новата система страната се пробва да откри пари за заплати за хората, които се занимават с превантивното разтрошаване на градоносните облаци. Предвидената такса за земеделските производители е 50 стотинки за декар. Логично е всички да имат солидарно присъединяване.

Защитата от градушки е отбрана на частни стопански ползи, обикновено е да има взаимност, подчертаха от там. Колчакова добави, че и сега от застраховките на земеделците се отчисляват 4% за отбрана от градушки, само че казусът е, че земеделските стопани по принцип не желаят да се застраховат и по тази причина парите не доближават. Застрахователите оферират да се вкара наложително обезпечаване на бенефициентите по тази предварителна защита.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР