Това обяви вицепрезидентът Михаил КасабовВицепрезидентът на БФС Михаил Касабов обяви,

...
Това обяви вицепрезидентът Михаил КасабовВицепрезидентът на БФС Михаил Касабов обяви,
Коментари Харесай

БФС води преговори за контрола с Германия


Това разгласи вицепрезидентът Михаил Касабов

Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов разгласи, че се водят договаряния с Германия за другарска среща през 2023 или 2024 година. „ Да, беседваме и сме в напреднала фаза, само че още няма дефинитивно решение или удостоверение. Надяваме се да играем с Германия за 100-годишнината на БФС и основаването на националния ни тим, който изиграва първия си мач през 1924-а. Засега обаче германците желаят да мине международното състезание в Катар и присъединяване им там “, показа пред „ Тема Спорт “ Касабов, който не е загадка, че е в доста близки връзки с сътрудниците си от Германия и то от години. Основната вяра на нашите е, че немците са хазаин на Евро 2024 и няма да играят квалификации, а единствено контроли и точно такава е допустима с България през 2023 или 2024-а. Надеждата на нашите е да се случи следващата година.Той внесе изясненост и към провалената инспекция с друга международна мощ – Аржентина.

„ Да, имаше подобен вид за мач с тях. Получихме покана, само че беше невъзможмо да се организира подобен дуел. Причината е, че те желаеха да се играе в този момент, през септември, а не октомври, каквато информация се появи. Тогава няма дата. Сега има, само че ние участваме в Лигата на нациите и няма по какъв начин да вземем присъединяване в подобен дуел. На Аржентина им се освободи датата, тъй като отсрочената международна подготовка с Бразилия в последна сметка няма да се организира и през септември, тъй като и двете страни се класираха на финалите в Катар. И те търсеха вид за мачове с европейски тимове, само че по това време всички са заети с Лигата на нациите или към този момент са договорили спаринги “, показа Касабов и разкри по какъв начин сме се разминали с мач против Аржентина на Меси.

„ Иначе, кой не би желал да играе против подобен тим и футболисти, което е огромен авторитет, само че просто нямаше по какъв начин да стане “.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР