Това обръщение е за истинските герои на нашето време! Те

...
Това обръщение е за истинските герои на нашето време! Те
Коментари Харесай

Семейството на Луиза Григорова спасява бебе

„ Това послание е за същинските герои на нашето време! Те не са в приказките или филмите. Те са тук, всеки ден са на фронта и всеки ден ни дават религия, вяра и смисъл! От името на цялото ми семейство - голямо БЛАГОДАРЯ! За тях това може да е било следващо избавяне на човешки живот, само че за нас беше повече от всичко! ", споделя трогателно актрисата Луиза Григорова с малко видео в нета.

Причината: Миналата седмица на фамилията на Луиза изключително му се постанова да стигне в незабавното детско поделение на „ Пирогов " поради доста близко детенце. Това, което Григорова вижда там, признава, че го е гледала единствено в сериали u филми на здравна тема. 3а актрисата и модел всичко, протичащо се в болничното заведение, е извънредно прочувствено, писа " България Днес ". .

„ Не става въпрос за това, че някой ме разпозна. Напротив!, твърди екранната доктор Вяра Добрева от сериала „ Откраднат живот ", и прибавя: - Това беше много тежък и незабавен случай с малко бебенце. В рамките на деня, в който бяхме там, цялата болница беше на крайници и в противошоковата зала влязоха всички експерти. Както от другите етажи на „ Пирогов ", по този начин и от други медицински заведения, от домовете, даже и от почивката си. Непрекъснато влизаха и излизаха доктори, с цел да се оправят с тежката обстановка, в която беше изпаднало нашето бебе ", с навлажнени очи и буца в гърлото споделя Луиза.

Половинката на режисьора Мартин Макариев е забелязала, че към този момент хорските недоволства от лекарите и лечебните заведения са доста повече, в сравнение с похвалите по техен адрес. Според екранната Алекс от сериала „ Стъклен дом " очевидно сме устроени по този начин, че когато нещо не ни харесва, доста държим да се оплачем от него. Но когато то е хубаво, го одобряваме за даденост. 3атова Луиза взема решение да запише видеото и да изрази безкрайната си признателност към медиците. Талантливата актриса е удовлетворена, че от самото начало фамилията й е получавало „ хубава и плътна информация със ужасно човешко отношение от хората в болничното заведение ".

„ И някак си и фактът, че най-после се оправиха и оправиха бебето, за нас беше най-голямото благополучие на света! Искам да кажа на докторите, че в действителност в България има смисъл! ", добавя Григорова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР