Това не е участък с концентрация на ПТП, също така

...
Това не е участък с концентрация на ПТП, също така
Коментари Харесай

Иван Петков: Няма основателна причина да се ограничи скоростта в района на катастрофата на Струма

" Това не е сектор с централизация на ПТП, също по този начин няма информация да е имало проблеми в този сектор ", това съобщи в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз Иван Петков, специалист от ДА „ Безопасност на придвижването по пътищата ".

" Предстои да се извърши ревизия в идващите дни и да се оцени дали има проблеми с пътната инфраструктура. За да се ограничи скоростта там, би трябвало да има основателна причина, а към този момент такава няма ", сподели още специалистът.

Иван Петков сподели още, че работата на ДА „ Безопасност на придвижването по пътищата " не е обществена и не се виждат резултатите от работата, която се прави.

" Не е правилно, че Агенцията през последните години не е свършила нищо. Около 65 са рисковите сектори по пътищата у нас, концентрацията на придвижването е доста по-голяма ", съобщи още той.

" Пътната маркировка в този сектор е съвършена. Нямаше никакъв спирачен път на рейса. Виража на пътя е комплициран ", това сподели в предаването Васко Пиргов, специалист от Областна администрация Перник.

Според него в този сектор може би скоростта би трябвало се ограничи до 60 километра и в двете направления, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР