Това написа в профила си във Facebook Иванова, която е

...
Това написа в профила си във Facebook Иванова, която е
Коментари Харесай

Илияна Иванова: Чест е кандидатурата ми да бъде потвърдена от председателя на ЕК и благодаря за доверието

Това написа в профила си във Фейсбук Иванова, която е препоръчана за идващ български еврокомисар
Чест е моята кандидатура за български еврокомисар да бъде доказана от ръководителя на Европейската комисия Урсула Фон дер Лайен. Благодаря ѝ за доверието да ми повери един от най-важните ресори, свързани с бъдещето на Европа – този на нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта. Това написа в профила си във Фейсбук Илияна Иванова от ГЕРБ-СДС, която бе препоръчана за идващ български еврокомисар от Урсула фон дер Лайен.

„ Благодарение на напъните и сполучливата работа на Мария Габриел и нейния екип, този сектор включва най-голямата стратегия за научни проучвания в света – „ Хоризонт Европа ”. Заедно с “Еразъм+ ” и “Творческа Европа ” общият бюджет на ресора е над 120 милиарда евро.
Сега следва чуване в Европейския парламент и потвърждаване на кандидатурата ми от Съвета “, показва.

И добавя: „ Убедена съм, че и в случай че европарламентът утвърди моята кандидатура, с опита ми като член на Европейската счете палата и Европейския парламент, ще подсигурявам продължение на сполучливото осъществяване на поверените ми политики. Ще дам най-хубавото от себе си България да продължи да бъде почтено показана в Европейската комисия! “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР