Това летище , на което кацнахме е това, на което

...
Това летище , на което кацнахме е това, на което
Коментари Харесай

Журналистка разкри нови подробности около срещата между Борисов и Тръмп

Това летище, на което кацнахме е това, на което каца и излетява самият Доналд Тръмп. Много се гордея, че съм българка. Това, което пожелаваме е въз основата на нашето самочувствие.

Не одобрявам хейта. Когато Бойко, Григор или Стоичков почнат да печелят е по-трудно да се похвалиш. Това е доста неприятна линия.

Обидени сме, че няма червен килим и фанфари. Смятаме, че това не е поради нас, а поради Борисов. Това не е по този начин, сподели програмният шеф на Канал 3, Ива Стоянова.

Експерти показаха най-важните резултати от срещата сред Борисов и Тръмп

"Премиерът на България беше на работно посещаване. Това е идване, което е отразено от представители на българското посолство и коли. Репортерите, които бяхме се видяхме чак в Белия дом с премиера.

Сутринта, когато стартира самото посещаване, участваха единствено оператори. Имаше мнения и едно чувство, че сме доста дребни и къде сме тръгнали. За мен това не е по този начин ", сподели още тя.

"Повечето влизахме в Белия дом за първи път. Шансовете са един път, два пъти в живота.

Официално взаимно изказване на Доналд Тръмп и Бойко Борисов

Наистина има късмет, не като екскурзиант, тъй като като подобен, ще го видиш единствено извън. Факт, че от страна на българската делегация са постигнали това публицистите да влязат.

Много отзивчиви и приятни бяха американските сътрудници. По предварителна информация и стратегия, публицистите не трябваше да влизаме в Белия дом. Темперамента на Тръмп и Борисов е доста непосредствен.

Те се харесаха. Имаше доста мощно привличане, което подсказа, че те приказват на един език. Разговорите са се отключили и от подаръците, и от шегите. Според мен се харесаха поради директния им метод на говорене ", безапелационна беше Ива Стоянова.

"Борисов беше доста разчувствуван. Той показа, че се е тормозил, тъй като против него са застанали президента, вицепрезидентът и държавният секретар.

Помпео споделил, че е знаел, че Борисов и Тръмп ще се харесат. Обхванали са доста интернационалните тематики.

Харесаха се поради метода им на говорене – пряк, ребром. Успех е българският министър председател да бъде посрещнат толкоз прочувствено, триумф беше, че не се огъна, не се съгласи на всичко.Овалния кабинет е ниска сграда, която не е част от главната постройка.

В блъсканицата взех решение да го попитам „ Кога ще пристигна в България?” Там организацията е друга. Ако потегли да запитвам, знаех, че ще отговори.

Идеята не е във въпроса, а в отговора. Аз като българка желаех да чуя това, че харесва България и желае да ни посети ", сподели Ива Стоянова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР