Това лекарство за сърце помага мигновено, укрепвайки организма по най-бързия

...
Това лекарство за сърце помага мигновено, укрепвайки организма по най-бързия
Коментари Харесай

Откриха в манастир забравена рецепта за здраво сърце: Помага на хората вече 800 години

Това лекарство за сърце оказва помощ незабавно, укрепвайки организма по най-бързия метод!
Правилното действие на сърцето е доста значимо, тъй като от него зависи директно здравето на човек. Много са заболяванията произтичат от сърдечно-съдовата система, заради което на нея би трябвало да се обръща особено внимание.
Именно това е направила монахинята Хилдегард декор Бинген през 13-ти век.
Тя е измислила невероятна рецепта, създаваща чудно лекарство за сърце.
С годините този лек е съумял да бъде съхранен, само че е бил забравен… до през днешния ден!

Ето я и тази вълшебна, изпитана от толкоз доста генерации наред рецепта:
Всичко е в действителност доста просто и елементарно: сипвате в една тенджера 10 бр. пресни стъбла магданоз, само че без корена, заливайки ги с 1 л. домашно вино (червено или бяло). Добавяте 2 суп. лъж. чист винен оцет и всичко ври дружно за 10 мин. След това се поставят 300 гр. същински пчелен мед и се вари още 4 минути.
След като сте създали всичко това, прецеждате получената напитка. Това би трябвало да стане незабавно, до момента в който още е топла. Сипвате я в бутилка, която преди този момент сте дезинфектирали със мощен алкохол.
По една чаша вечер преди лягане до свършването на напитката може да укрепи кръвоносните съдове и да бъде чудно лекарство за сърце.
Интересното е, че рецептата е изчезнала от публичното полезрение за близо 800 години, само че е била съхранявана. Наскоро е била открита в манастира, където се е подвизавала монахинята.

Виното от дълго време е препоръчвано за сърцето, само че несъмнено, единствено по една-единствена чаша на ден. Разбира се, по повече се получава противоположният резултат и алкохолът стартира да вреди.
Магданозът пък е една от съставките, които се употребяват при събаряне на високо кръвно налягане.
Пчелният мед носи голям брой изгоди, когато е чист. Не е нужно да се разисква, че оказва помощ при всевъзможни заболявания, стига да е в избрани количества, несъмнено.
Благодарение на това лекарство за сърце, се укрепва прелестно и имунната система, което го прави щит против много заболявания.
Установено е, че в случай че човек го приема няколко пъти в годината, инфарктът е съвсем невероятно да пристигна при него написа doctorbg.net.
Инфо: Лекувай

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР