"Това, което знаят всички медии за ареста на кмета на

...
"Това, което знаят всички медии за ареста на кмета на
Коментари Харесай

Менда Стоянова захапа Иво Христов: Да си оправи БСП и после да дава оценки

"Това, което знаят всички медии за ареста на кмета на регион "Северен " в Пловдив Ральо Ралев, това знам и аз ", разяснява в студиото на бТВ Менда Стоянова, народен представител от ГЕРБ.

Относно резултата на евроизборите, Стоянов съобщи, че ГЕРБ победи за следващ път Българска социалистическа партия и президентските хора, които бяха в листата на Българска социалистическа партия и разясни, че партията е победила макар двойната акция на Българска социалистическа партия и президента.
"Хората демонстрираха, че ГЕРБ желаят да ръководят ", сподели тя.

Във връзка с изказванията за операции и напън, Менда Стоянова съобщи, че това е обикновено да се приказва от хората, които изгубят изборите. "Хората споделят - страната работи добре и това са обстоятелствата, стопанската система се движи добре, приходите за първото тримесечие на 2019 година пораства и то не в държавния бранш, а в частния ", сподели тя.

На въпрос кой завоюва изборите Цветан Цветанов или партия ГЕРБ, Стоянова отговори: "Партия ГЕРБ, държавното управление, ръководството. Бойко Борисов беше неповторим на тези избори, а Цветанов си вършеше работата ". "Изборите ги завоюва политиката на ГЕРБ ", добави тя и разясни: "Иво Христов да си оправи Българска социалистическа партия и след това да дава оценки ".

Във връзка с изказванието, че за Ямбол са хвърлени пари поради изборите, а не са извоювани там от ГЕРБ, Менда Стоянова съобщи, че това е образец за това, че страната дава пари там, където нужно.

Стоянова разяснява още, че ПГ на ГЕРБ е добре и на въпрос може ли тя да съществува без Цветанов, тя отговори, че незаменими хора няма.
"Цветанов е прелестен уредник, работещ дълги години за ГЕРБ. Аз не съм индивидът, който да дава оценка за Цветанов. Оценката я даде ръководителят на партията и не е нужно повече да разясня ", съобщи тя.
Менда Стоянова разкри също по този начин, че харесва всяка българска естрадна ария и разясни, че обичана такава на Веселин Маринов няма, тъй като не следи по този начин от близко творчеството му.

На въпрос дали ще има още махнати от ГЕРБ, тя отговори, че Политическа партия ГЕРБ към този момент не е толкоз млада партия. "Вече 10 години сме на власт и мисля, че някои хора към този момент се поизхабиха, натрупаха рутина. В едно ръководство постоянно е нужно да има младежи. Не виждам причина в кабинета да има рокади. В Политическа партия ГЕРБ текат разбори кой и по какъв метод се е показал на изборите. Изпълнителна комисия може да вземе избрани решения ", съобщи Стоянова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР