Това, което се случи в Русия, ще бъде повторено. Това

...
Това, което се случи в Русия, ще бъде повторено. Това
Коментари Харесай

Христо Грозев очаква до 6 месеца да има завършек на започнатото в Русия

Това, което се случи в Русия, ще бъде повторено. Това мнение изрази пред Нова телевизия проверяващият публицист Христо Грозев във връзка опита за протест на шефа на „ Вагнер “ Евгений Пригожин. Той предвижда, че в околните шест месеца ще забележим свършек на започнатото в Русия.

Според него вредите са за имиджа на Владимир Путин, който до момента е бил представян като „ човек, който не може да бъде нападнат, който по този начин добре балансира всички разнообразни кули в Кремъл “.

Случилото се посочило по какъв начин съветският водач по случайност е избавил поста си.

Грозев разяснява и вероятните аргументи, заради които Пригожин е спрял „ похода си за мир “ към Москва.

„ От една страна Пригожин не получи предстоящата поддръжка от някои от своите поддръжници, може би хора в специфични служби, които му бяха дали обещание или загатнали, че ще получи поддръжка “, означи той.

По негови думи доста значим детайл е поддръжката, която е очаквал от военачалник Суровикин, който сега на процедура управлява военната интервенция в Украйна. Американското разузнаване е знаело, доколкото разбираме от днешна публикация в „ Ню Йорк таймс “, за това, че Суровикин е бил отдаден в проектите на Пригожин, уточни Грозев. Друга допустима причина за прекъсване на протеста съгласно него е вероятен напън от специфичните служби на ФСБ.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР