Това, което се случи с Паметника на Съветската армия в

...
Това, което се случи с Паметника на Съветската армия в
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов от БСП: Премиерът прави чадър на областния управител за ПСА

„ Това, което се случи с Паметника на Съветската войска в София, е цялостно безсрамие - по най-незаконният вероятен метод той да бъде опустошен и към момента няма никакви дейности към Областната администрация. Излиза, че министър-председателят прави чадър към регионалния шеф на София, който прави противозаконни дейности ”. Това съобщи в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия. Коментарът му е във връзка разногласията към обвързваните с Русия паметници в страната и най-много демонтажа на Паметника на Съветската войска в столицата.
Всичко по тематиката: Демонтажът на Паметника на Съветската войска 103
„ Ние сме българи и би трябвало да пазим нашата история. Ако някой е буен обожател на Русия, ние не можем да го упрекваме ”, твърди още Гуцанов. Според него по същия метод можем да упрекваме народни представители, които се държат по „ слугинажки ” метод в Народното събрание и разискват американски компании.

„ Нормално ли е през последните 15 години да се приказва, че АЕЦ „ Белене ” е доста безценен план и не би трябвало да бъде осъществен, тъй като коства 5 милиарда евро? В един миг този план се закрива от това национално-предателско ръководство и се отварят 7 и 8 блок на АЕЦ „ Козлодуй ”, което коства 30 милиарда $. ”, попита политикът.

Във връзка с днешното съвещание на партията на социалистите, Гуцанов съобщи, че до 31 март е срокът, в който конференциите на главните партийни организации в Българска социалистическа партия би трябвало да се проведат. Както към този момент стана ясно, тази година за Българска социалистическа партия ще има и цялостен цикъл от избори вътре в организацията – ще се избират нови управления от съществени партийни организации, общински ръководители, регионални ръководители, делегати на Конгреса и други. През октомври ще бъде определен и нов водач на социалистите.

„ Ние сме може би единствената останала партия, която е типичен вид. Не е командно-административна или на еднолично ръководство и фактически се съблюдава един сериозен вътрешнопартиен живот, което е доста мъчно и доста комплицирано. Неслучайно сме на 130 години ”, показа Борислав Гуцанов.

Той съобщи, че чака в края на цялата процедура делегацията на Българска социалистическа партия в Европейския парламент или най-малко листата да бъде коренна друга от тази до момента. Според него повода е в разминаванията по доста от тематиките, които са коментирани по разнообразни способи в Европа и у нас.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР