Най-бързата планета в Слънчевата система, Меркурий, отговорен за мисленето и

...
Най-бързата планета в Слънчевата система, Меркурий, отговорен за мисленето и
Коментари Харесай

Небесният пратеник Меркурий влиза в Телец

Най-бързата планета в Слънчевата система, Меркурий, виновен за мисленето и връзката в астрологията, ще бъде в спокойния знак на Телеца от 13 май до 2 юни. Силата на Меркурий ще отслабне малко, само че това няма значение. Важното е, че той ще спре да взаимодейства с детайла Огън, влизайки в знака на Телеца и детайла Земя. Очаква ни доста положително време за спокойна и премерена работа, на по-добре е да не стартирате грандиозни вътрешни промени. 

Благоприятна смяна и триумф чака тези, които ще работят интензивно и настойчиво. Докато Меркурий е под знака на Телеца, ще бъде доста по-лесно от нормално да се преодолеят компликациите. Тази позиция на небесният делегат ще донесе повече размисъл и изчерпателност в мисленето, в сравнение с по времето, когато е бил в импулсивния знак на Овен.

Меркурий дефинира нашия жанр на връзка и въздейства върху метода, по който информацията се възприема и усвоява: както в речта, по този начин и в писмена форма. Знакът на Телец, от своя страна, е най-консервативният знак на зодиака, той обича стабилността и сигурността. Телецът е и един от най-мудните знаци на зодиака, който прави всичко постепенно, само че замислено и задълбочено, обича парите, комфорта и положителната храна. Така че през идващите две седмици и половина нашите мисли и разбиране на информацията ще се характеризират със следната специфичност:

Ще се интересуваме единствено от избрана информация, която може да ни бъде потребна. Преди да вземем решение, ще преглеждаме всички плюсове и минуси по-внимателно. Ще бъдем по-консервативни в мисленето си и ще се придържаме повече към към този момент тестваните схеми. По това време ще е мъчно да се вкарат нови способи на работа и нови средства за връзка - всичко това ще се възприема с огромен песимизъм.

Мислите ще се концентрират повече върху хармонични неща – всичко красиво, хубаво и прелестно, като изкуство, музика, мода и наслаждаване на вкусна, красиво приготвена храна. През това време ще бъдем по-малко склонни да обсъждаме възприятията и страстите си и повече да приказваме за материални полезности, пари. 

Меркурий в Телец ще има по-малко хармонична сила. Ето за какво толкоз доста хора ще станат по-затворени. Неформалното и сантиментално другарство, флиртът и запознанствата ще бъдат затруднени. Това не значи, че би трябвало да прекарвате повече време в усамотение. Просто не е нужно да се надявате, че другите ще бъдат подготвени да поддържат връзка всеки ден. За хората ще стане малко по-трудно да се отворят един към различен, тъй че в сложни обстановки ще бъде по-трудно да се намерят най-хубавите решения.

Предстоящи по-важни аспекти през интервала на Телец:

На 17 май неподходящ аспект с Плутон – В дните към тази дата не би трябвало да се вземат съществени решения, тъй като най-вероятно няма да са взети вярно. Не е действително усещането на действителността. Голяма е вероятността за измами. Внимавайте при сключване на документи, при опериране с финансови средства. Да се заобикалят събиранията, където елементарно се стига до приемане на по-големи количества алкохол и последствията от това. Здравето при доста хора ще бъде уязвимо. Да се пият повече течности, да се ограничи приемането на калории, в случай че следите за тежестта си. Повишена е вероятността от хранителни натравяния и вероятни алергични реакции.

На 28 май Меркурий в добър аспект със Сатурн – в тези дни ще бъде доста по-лесно да се вършат неща, които изискват централизация и старания. Добър миг за взимане на решения и предоставяне на обещания. Благоприятен миг за работа с документи и тяхното сключване. По-сериозно се отнасяйте към въпросите за здравето, рационалното хранене, хигиената, почивката, което ще е от изгода за вашия организъм.

На 31 май Меркурий е в съвпад с Уран – Време за интелектуален напредък, пораждане на истински хрумвания. Мисленето може да бъде креативно и автентично. Няма да е елементарно да запазите самообладание в същото време. Може да се чакат непредвидени вести. Може да зародят ненадейно мотиви за къси пътувания, които ще се окажат преференциални или забавни. Бъдете деликатни на пътя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР