Това, което се изля за мен не е вярно. Джипът

...
Това, което се изля за мен не е вярно. Джипът
Коментари Харесай

Наглост! Собственикът на джипа, затънал на Перла, не се чувствал нарушител


Това, което се изля за мен не е правилно. Джипът ми беше във водния кулоар, където е неразрешено плажуването. Не е имало заплаха за хората. И различен път джипът ми е затъвал. Тук идваме да упражняваме с джетовете, като един тежи 500 кг, а с колата е по-лесно той да се избута във водата. Преди да се мине с кола се пита концесионер, който показва от къде може.

Това съобщи притежателят на затъналия на плаж "Перла " джип Христо Щърбанов пред камерите на БТВ.

"Не се усещам извършител. Било ми е разрешено от наемателя ", добави той.

"Вечерта имаше бариери, методът по-който господинът декларира, че се вкарва джет във водата не е правилен. Тук на място има табела, която не разрешава моторни транспортни средства към плажа ", съобщи концесионерът на плажа Лъчезар Захариев.

"Снощи нямаше нито една табела, те са поставени тази заран. Не съм отговорен, че някой не си е приключил работата ", отговори Щърбанов.

Представител на Министерството на туризма съобщи, че при предходни инспекции е имало табели, които не разрешават моторни транспортни средства на плажа.

"Ако се потвърди виновност, глоба ще има към концесионера. Но би трябвало авансово изследване. Санкцията ще е към 6000 лв.. Предстои инспекция на плажа и документите ", разкри той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР