Това, което очаквам, е поне средносрочната програма за управление на

...
Това, което очаквам, е поне средносрочната програма за управление на
Коментари Харесай

Йотова похвали антиинфлационните мерки на правителството: Положителна стъпка!

Това, което чакам, е най-малко средносрочната стратегия за ръководство на правителството така, че и след юни да знаем какво ще се случи в България, сподели вицепрезидентът, представена от Българска телеграфна агенция.

Вицепрезидентът дефинира оповестените през вчерашния ден от „ Продължаваме Промяната “ антиинфлационни ограничения като първа и позитивна стъпка, само че уточни, че към момента чакаме цялостната стратегия на държавното управление.

" Това, което към момента ми липсва, е легитимността на тези решения, защото през вчерашния ден един от водачите в обединението доста съществено реагира за това, че решенията се взимат от кръг от хора, само че не и от цялата коалиция, сподели вицепрезидентът и изрази вяра, че през днешния ден „ тежката си дума “ ще каже Коалиционният съвет. Вчера имаха обещания към една част от българския бизнес, избран набор от ограничения, които, уповавам се, че ще дадат положителни резултати, уточни вицепрезидентът. По думите й обаче към момента част от протестиращите българи не са задоволени. Йотова сподели също, че разчита, че срещата с превозвачите ще даде своя позитивен резултат.

На въпрос дали препоръчаните ограничения са навременни, сподели, че ограниченията са положителни, когато и да бъде взето решение за тях. " Съзнавам, че е мъчно на държавното управление сега в тази динамично сменяща се конюнктура всеки ден. Можеше по-рано да бъдат взети, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай ", разяснява Йотова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР