Това, което изчете прокуратурата, е категорично клеветническо, защото никакви плащания

...
Това, което изчете прокуратурата, е категорично клеветническо, защото никакви плащания
Коментари Харесай

Атанас Чобанов: Никакви плащания никога не е имало към BIRD

" Това, което изчете прокуратурата, е изрично клеветническо, тъй като никакви заплащания в никакъв случай не е имало към " BIRD " и това, което само ни свързва с този случай е, че задържаният Делян Георгиев, който е задържан за държане на опиати, беше податлив да даде изявление. Ние се интересуваме от това, което той има да каже, защото той преди време беше арестуван за изнудване на Пеевски и Доган. Колегата ми Димитър Стоянов отиде на среща с него, за която аз бях предизвестен, с концепцията да вземе изявление или да уговори взимане на изявление. И той на тази среща е бил записан от някакво лице, което е участвало, като не споделя нищо, което ние не сме казвали и обществено. Това е единственото, което ни свързва с тази история. "

Това съобщи проверяващият публицист и съосновател на уеб страницата " BIRD.bg " Атанас Чобанов в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком ". Водещият Сашо Диков напомни, че Делян Георгиев е направил опит да рекетира Пеевски и Доган, като е изискал от тях милиони, с цел да се покрие непознато следствие.

" Конкретно за отчет за контрабанда на цигари от " Булгартабак " и финансиране на тероризма. Поискали са им 12 милиона, в случай че не се неистина, с цел да отстранен имената на Пеевски и Доган, единствено че се оказа, че те не знаели, че от тях се желаят такива пари. Тоест нещата са доста мътни ", акцентира Чобанов.

" Има един медиатор, който става предпазен очевидец на прокуратурата, споделя се Иван Петлешков, който е непосредствен и до Пеевски, и до Таки, който се появява в едно наше следствие с една информация за Ружа Игнатова и чадъра, който има Таки в Групово дело " Национална полиция ". Мисля, че тази информация, която е много скандална и обиколи света, защото в нея има сведения, че Ружа Игнатова е убита, е същинската причина за възпалението на прокуратурата, на Гешев, на хората от Групово дело " Национална полиция ", които са визирани в нея - Михаил Наумов, който е апетитен като чадър на Таки и чието име беше упоменато също по време на конференцията ", добави проверяващият публицист.

" Прокуратурата доста се опасява да не надградим това, което написа в тези документи, по които тя не работи, и да не излязат и други обстоятелства, и най-общо казано се пробва да ни нападна посредством клюки, с цел да няма чуваемост на тези разкрития ", уточни Атанас Чобанов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР