Това, което е около вас, влияе много пряко на това,

...
Това, което е около вас, влияе много пряко на това,
Коментари Харесай

Как да подредим бюрото си, за да сме по-творчески настроени

Това, което е към вас, въздейства доста директно на това, което се случва във вашия вътрешен свят. Когато става въпрос за декориране на вашия дом или работно място, има огромно значение по какъв начин ще проектирате и организирате свободните пространства, с цел да дават отговор на вашите цели и планове. Има една поговорка, която гласи: „ Колкото по-ползотворно е пространството, толкоз по-ползотворен е и домът. “ Създайте конюнктура, която напълно да дава отговор на задачите на самото помещение. В спалнята да вземем за пример не е хубаво да вършим нищо друго с изключение на да спим  и други неща, несъмнено, за които няма да загатваме в този момент.. Причината е, че когато мозъкът ни свързва спалнята с други действия (учене, работа и др.) ще ни е доста по-трудно да заспим. Декорирането на бюрото в офиса се базира на същия принцип. Подредете всичко по метод, който да ви стимулира.

 Как да подредим бюрото си, с цел да сме по-творчески настроени dailydreamdecor.com

В доста проучвания и изследвания е открито, че някои неща са потребни за съвсем за всяка работна среда (добавянето на растение към бюрото ви може да усили продуктивността с 15%; седенето наоколо до прозореца, до момента в който работите, може да усъвършенства съня и да увеличи енергийните нива). Относно култивирането на нашето ентусиазъм, попитахме насочени към дизайна хора по какъв начин те самите приканват продуктивността и вдъхновението в своите работни пространства. Ето някои от обичаните им тактики, които можете да имитирате в офиса или дома си:

Осигурете си повече пространство и придвижване

 Как да подредим бюрото си, с цел да сме по-творчески настроени Coaster Furniture

Сара Комбс е съумял интериорен дизайнер. Знаете, че тази специалност е директно обвързвана с имаджинерния метод на мислене. Трябва да се преглежда всичко отвън заложените рамки и да се раждат непрекъснато новаторски хрумвания. Тя реализира това, тъй като си е осигурила задоволително „ въздух “ към себе си. „ Когато имаме пространство към на вас, даваме независимост както на тялото си, по този начин и на мозъка си да се развихри “. Тя излиза постоянно на открито, с цел да остане уединено с мислите си и това в действителност и оказва помощ да концентрира, когато работи върху нов план.

Внесете природата в офиса си

 Как да подредим бюрото си, с цел да сме по-творчески настроени Pinterest

„ Въвеждането на външния естествен свят оказва помощ за основаването на психическо успокоение по време на работния ден, което от своя страна води до изцяло физическо и прочувствено благоденствие “, споделя дизайнерът Лорънс Кар. Поставете на бюрото си изображения на красиви естествени пейзажи или ароматизатор с естествени аромати като билки, плодове, планина или море. Разбира се, стайните растения също са наложителни. „ Обичам да имам растения на мястото, където работя “, прибавя Комбс. „ Поливането на растенията е съвършената къса отмора от работния развой и прибавя толкоз доста жизнеспособност на вашия вътрешен свят. “

Обградете се с вдъхновяващи за вас предмети

 Как да подредим бюрото си, с цел да сме по-творчески настроени tendances.orange.fr

Дали това ще бъде обичаната ви книга или красива керамика, която ви е подарък от безценен за вас човек, няма никакво значение какво тъкмо ще бъде стига да има сантиментална стойност, тъй като сме разнообразни и като такива ни въодушевяват разнообразни неща. За Лара Комбс един от главните източници, от които черпи креативност са модели цветни плочки под формата на картина, обичаното ѝ ветрило (за което тя твърди, че придава екзотика към нейните хрумвания, защото е закупено от близкия Изток).

Вътрешно и външно отражение

 Как да подредим бюрото си, с цел да сме по-творчески настроени Pinterest

Във философията на фън шуй огледалата съставляват експанзивна креативна сила. Анжи Чо е проектант от Ню Йорк, придържащ се към китайското антично изкуство за хармонизиране на силата, показа един забавен трик, който си коства да бъде пробван. Той предлага да закупите две дребни огледала и да ги сложите на стените, тъй че да се отразяват едно в друго. Тоест би трябвало да имате по едно огледало от дясната си страна и едно от лявата. Ако нямате стени от двете страни на вас, просто поставете огледало на бюрото си. Просто се уверете, че той отразява нещо, което ви носи наслада, като да вземем за пример прозорец с аспект към външната страна или произведение на изкуството, висящо във вашия офис.

Любители сте на кристали? Ето кой кристал приканва креативния ви Аз да излезе на показ:

 Как да подредим бюрото си, с цел да сме по-творчески настроени Pinterest

Енергията на камъка Цитрин е като тази на слънцето – топла, успокояваща, проникваща, енергизираща и даваща живот. Подхранва с сила всяко равнище и аспект в живота и притегля подобаващите другари и наставници, които да издигнат растежа на човек. Цитринът се счита за скъп и в изцелението на духовния Аз, защото е мощен очиствател и регениратор. Той придвижва добродетелите на самолечението, вдъхновението и самоусъвършенстването на човек.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР