Това е война в истинския смисъл на думата. Има информация

...
Това е война в истинския смисъл на думата. Има информация
Коментари Харесай

Даниела Чопова: Това е война в истинския смисъл на думата, има информация за 140 изчезнали

" Това е война в същинския смисъл на думата. Има информация за 140 изчезнали - знаят се имената им, работи се за тяхното освобождение ", съобщи в ефира на Българска национална телевизия Даниела Чопова, член на УС в българския център в Тел Авив. Тя изясни, че в посолството се вършат описи на искащите, които желаят да бъдат евакуирани, като преимущество имат хората, които са само български жители.
По думите ѝ това са групи, които са били на екскурзии или посещаване в Израел, туристи, които няма къде да се подслонят.

" Засега няма цялостен евакуационен проект от Израел. Има алена линия на телефоните, отворени са скривалища. Освен питателните магазини, които са изпразнени, нищо друго не работи. Работят само институции, които обезпечават неотложна помощ ", разяснява Даниела Чопова.

Тя разясни, че всичко е разграничено на региони според от силата на опасността. " Дъщеря ми и шурей ми са военни и сега са в армията, не ми споделят къде са ситуирани. Създадена е организация за тези, които се търсят и са открити телата им. Дала е информация на 30 фамилии ", сподели още Чопова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР