Това е въпрос на нормативна база. Така депутатът от Има

...
Това е въпрос на нормативна база. Така депутатът от Има
Коментари Харесай

Проектопремиерът на ИТН не взе отношение дали НСО да спира депутати без зелен сертификат

Това е въпрос на нормативна база. Така депутатът от " ИТН " и предложение на партията за министър председател от предходното Народно заседание Пламен Николов разяснява тематиката с това дали НСО може да следи достъпът до Народното събрание да е единствено със зелен документ.

Припомняме, че от тази седмица има нов режим за влизане в Народното събрание, а през днешния ден беше първият ден с пленарно съвещание, в който се влиза със зелен документ или отрицателен тест за вируса. Голяма част от парламентарната група на партия " Възраждане " обаче влезе дружно, без да демонстрира зелен документ на входа.
Ваксиниран народен представител от " Възраждане " не споделя със зелен документ ли влезе в Народното събрание
Депутатът от " Възраждане " Николай Дренчев отхвърли да отговори на въпроси на Actualno.com по какъв начин е влезнал в постройката на Народното събрание д...
Прочети повече
Пред камерата на Actualno Николов отхвърли да заема безапелационна позиция и съобщи, че всеки народен представител взема решение самичък за себе си дали да съблюдава разпоредбите. На въпрос дали депутатите от партията на Слави Трифонов през днешния ден са влезнали в Народното събрание със зелен документ, той сподели: " Аз мога да давам отговор единствено за себе си ".

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР