Това е нещо, за което те ще говорят, докато играят

...
Това е нещо, за което те ще говорят, докато играят
Коментари Харесай

Патрик Махоумс беше прав през цялото време, като предостави Chiefs dynasty

Това е нещо, за което те ще приказват, до момента в който играят тази игра, до момента в който има по-хладни диспути за най-хубавите тимове, тези задоволително положителни, с цел да се приказва за тях като за династии.

Ломбарди Пакърс завоюваха пет шампионата, само че изключителният миг, с който са запомнени, е Барт Стар, който се взривява зад Джери Крамър, с цел да победи Каубойс в края на Ice Bowl, мач, който те имаха всички аргументи да изгубят като се изключи една: за никого от страничната линия на Грийн Бей не беше несъмнено, че ще изгубят.

Патриотите Том Брейди-Бил Беличик завоюваха шест шампионата и всички те се вкусват в Нова Англия като бутилки вино за хиляда $. Но две стърчат: успехите над Сиатъл в Super Bowl LXIX и против Falcons в Super Bowl LI. Имаха потребност от прихващане в последната минута в единия и вечно завръщане в другия и може би и двете изглеждаха чудотворни, като се изключи че до тогава Патриотите просто знаеха по какъв начин да печелят такива игри по-добре от всеки различен в спорта.

Истинските династии, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР