Това е нашата поредна среща и ви поздравявам за инициативата,

...
Това е нашата поредна среща и ви поздравявам за инициативата,
Коментари Харесай

Радев: Необходими са механизми за справяне с инфлацията и спекулата

Това е нашата поредна среща и ви приветствам за самодейността, тъй като бъдещето на България и стопанската система ни зависи от разговора сред институциите. Това съобщи президентът Румен Радев при започване на срещата с представители на Асоциацията на организациите на българските работодатели, съобщи кореспондент на “Фокус ".

Президентът поздрави работодателите за създадените цели, които съответстват и с позициите на Президентството. 

" Инфлацията, битката със сивата стопанска система и намиране на механизми, които да подобрят средата и да понижат спекулата. Очакваме идващият парламент да одобри законите, които не бяха признати. Напредъкът на България е огромен, само че би трябвало дружно с вас да решим по какъв начин евросредствата, които ще получи страната ни, да бъдат разпределени и усвоени. Виждам място за сериозен разговор във връзка с тактиката за енергийното развиване. Кризата ясно демонстрира, че енергетиката е пиедестал на стопанската система. Там ще се диря редица пресечни точки и кабинетът е подготвен за разговор ", обърна внимание Радев. 

" Когато приказваме за съгласуваност, ние не използваме пълноценно географското местонахождение на България, би трябвало да се отворим към другите страни. Транспортната съгласуваност би трябвало да има по-голям капаците и да се възползваме от това местонахождение ", съобщи президентът. 

Той обърна внимание, че страната е дебитор на българския производител. Радев добави, че е значимо българският производител да бъде предпазен, с цел да има и по-голямо качество.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР