Това е наша трайна позиция, принципна и последователна. Това заяви

...
Това е наша трайна позиция, принципна и последователна. Това заяви
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се превъзбуди! Посочи новите си врагове

" Това е наша трайна позиция, кардинална и поредна ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на днешното гласоподаване от страна на партията срещу пращането на военна помощ на Украйна. Само левицата и  " Възраждане " не поддържаха това, а всички останали гласуlаха " за ".

" Ние осъдихме експанзията на Русия в Украйна, определихме я като война още първоначално. Направихме всичко допустимо да помогнем на Украйна, приехме бежанци, оказахме филантропична помощ. Посрещнахме дами, дребни деца. Нормално е да окажеш помощ. Но постоянно сме били срещу даване на оръжие. Смятаме, че това ни прави страна в спора, че е рисково за България и че не трябва да го разрешаваме.
-->
 Доста странна коалиция се получи през днешния ден. Демократична България гласоподава с Движение за права и свободи, Политическа партия с ГЕРБ. Най-изненадваща бе позицията на Български напредък. Стефан Янев бе срещу оръжията, а през днешния ден ги поддържа. Искаме мир, тъй като войната унищожава. Но очевидно щом мислиш друго, значи си нездравословен ", сподели тя в предаването " Лице в лице " по БТВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР