Това е любимата песен на моята баба. Това беше специално

...
Това е любимата песен на моята баба. Това беше специално
Коментари Харесай

Мария, която взриви Гласът на България, сподели за голяма кауза

" Това е обичаната ария на моята баба. Това беше особено за нея! Тя е един от хората, които най-вече държеше да се занимавам с музика. "

Песента е " Притури се планината ", а осъществяването - на Мария Стефанова. С нея тя накара всички треньори в " Гласът на България " безусловно да настръхнат. Какво има обаче в нейния персонален свят и дали е също толкоз вълшебно, певицата споделя в " Тази събота и неделя ". 

Признава, че е репетирала песента в продължение на 3 месеца, с цел да може да я извършва с лекост и на сцената тя " да се лее ". 

И в случай че това е един от светлите и радостни моменти в живота й, в действителност не един път музиката я е спасявала и в сложни такива. 

" За младежите музиката е много сложен път! Моята идея е от ден на ден младежи да слушат фолклор и да се събудим към нашите корени всички " - признава Мария.

В началото се насочва към поп и джаз пеене, само че една национална ария, която чува, променя решението й. 

Отнема й много време преди да се реши да взе участие в " Гласът на България ", само че сега е признателна за всичко, което й се случва. 

" Не чаках осъществяването ми да провокира такава вълна от позитивна страст и подобен възторг. Всякакви отзиви, само че те са все хубави! ", написа Ladyzone.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР