Това е конструкция с голямо напрежение, но в механиката има

...
Това е конструкция с голямо напрежение, но в механиката има
Коментари Харесай

Дончев: Тази коалиция е правилното решение

„ Това е структура с огромно напрежение, само че в механиката има подобен вид напрегнати структури, някой път се оказват доста здрави. Това е вярното решение “, сподели в изявление за БТВ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев за проектокабинета „ Денков-Габриел “, който беше показан в петък и би трябвало да бъде гласуван скоро от депутатите.

„ Трябва да има държавно управление. Пътя, през който минахме, беше доста сложен от политическа позиция, от време на време от човешка. Работата му няма да е лесна “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му партия ГЕРБ не е е опитвала да получи някакво преимущество в договарянията с ПП-ДБ, откакто изтече записа от партийното заседание на „ Продължаваме промяната “.

„ Минахме през няколко етапи, значим е резултатът – има състав на държавно управление и има болшинство в Народното събрание, което да го поддържа. Другата огромна вест – има болшинство, което има воля и е в положение да поддържа правосъдна промяна “, съобщи Дончев.

" Бъдещият постоянен кабинет би трябвало да следва курса, който ние зададохме ", добави той.

На въпроса дали ще има депутати от ГЕРБ, които ще гласоподават „ срещу “ проектокабинета „ Денков-Габриел “ той призна, че не може да отговори. Проведохме доста диалози, разбрахме се, че по-добро решение от това няма, колкото и да е мъчно, посочи депутатът от ГЕРБ.

 
ТЕМА преди 4 часа 1344 преди 4 часа 1422 преди 7 часа 2320
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР