Това е история за двама души с твърде различно обществено

...
Това е история за двама души с твърде различно обществено
Коментари Харесай

Всеки вторник този човек обядваше с бездомна жена. На една среща тя му каза нещо, което промени живота му (ВИДЕО)

Това е история за двама души с прекомерно друго публично състояние, които ориста срещна – преуспяващия финансово Грег Смит и безработната бездомна Ейми Джо. По стичане на събитията, двамата се срещат всеки ден на ъгъла на комерсиална улица и Ейми привиква да поздравява общително добре облечения мъж, благославяйки го и пожелавайки му прелестен ден!

Постепенно това се трансформира в самобитен обред, само че дамата в никакъв случай не му желае пари! Грег е впечатлен прелестно и в същото време заинтересован да научи повече за Ейми. Един вторник той я кани на обяд и дълго беседва с нея. Оказва се, че дамата е изпаднала в такова положение, защото не може да чете! С парите, които от време на време й дават, избира не да си купи нещо за ястие, а да заеме книга от библиотеката в опита си да се научи да чете! Благородни старания на жена, която не пие, не пуши и не употребява опиати!

Как да не й се помогне? Обедите във вторниците стават регулярни и Грег отделя време да я учи да чете. В останалото време тя се упражнява настойчиво сама! Несъмнено триумфите ще дойдат и дамата е доста допустимо най-сетне да си откри някаква работа и да заживее обикновено! Много допустимо е и Грег да й помогне в това отношение. Но поуките от този изолиран случай са: помагай безкористно в случай че имаш опция даже на тези, чието състояние не е сериозно! Не искай за това компенсация – това е толкоз човешко деяние!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР