Това е исторически успех за клубаВ полуфинален двубой от турнира

...
Това е исторически успех за клубаВ полуфинален двубой от турнира
Коментари Харесай

Варна ДКС се класира за финала в турнира за Купата на България по волейбол

Това е исторически триумф за клуба
В полуфинален дуел от шампионата за Купата на България по волейбол при дамите приятната изненада в Демакс лигата Варна ДКС надигра изрично отбора на Казанлък с 3-0 гейма и се класира за исторически край в конкуренцията. Срещата продължи малко повече от час, като най-оспорван бе първия гейм приключил 25-22 за домакините. Във втората част те бяха още по безапелационни и оставиха противника си единствено на 16 точки. Вдъхновената игра на варненки продължи и те затвориха мача след 25-20 в третия гейм.

Наставникът на варненки Стоян Гунчев съобщи, че е удовлетворен от триумфа, защото към този момент са изпълнили първата сложена цел от управлението на клуба. Само за две години, основаният от Минко Христов тим сподели по какъв начин би трябвало да се подкрепят младите гении за развиването на спорта.

Във финала на 28 януари, от 19 часа, в бургаската зала Младост - Варна ДКС ще срещне носителят на трофея Марица, който в другия полуфинал отстрани с лекост ЦСКА след 3-0 гейма (25-12, 25-16 и 25-18).
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР