Това е един необичаен и необясним случай. История за това

...
Това е един необичаен и необясним случай. История за това
Коментари Харесай

Как отдавна потънало момиче спасило семейството си

Това е един необикновен и непонятен случай. История за това по какъв начин умрелите ни оказват помощ в живота и даже ни избавят в моменти на заплаха.

В едно семейство преди доста години се случило злощастие. Петгодишната им щерка се удавила в реката. Това била огромна покруса. И родителите, на които по това време тя било единственото дете, дълго време не могли да спрат да скърбят.

Но минали години. Родили им се още деца: щерка и наследник. Семейството станала пълноценно и щастливо. Но родителите в никакъв случай не не запомнили за първородната си щерка. Нейният портрет постоянно видял в хола. Децата знаели, че това е тяхната сестра, която отишла при ангелите на небето, преди да се родят.

Дълги години усмихнатото момиче, наподобяващо на ангел, гледало фамилията от фотографията. А самата тя към този момент се била трансформирала в ангел-пазител за цялото семейство.

Често тя се присънвала на майка си и я предупреждавала за заболявания или всевъзможни проблеми за всички членове на фамилията. Жената към този момент се била научила да пояснява тези сънища и рядко бъркала.

Но един път се случило събитие, което дефинитивно убедило всички, че душата на удавеното момиче продължава да оказва помощ на фамилията си.

В онази вечер всички си легнали доста късно – чествали рождения ден на сина си. Дошли посетители, било доста радостно, барбекю на двора, имало доста надпревари и игри. И тогава до мрак те седяли на беседката и разговаряли.

Гостите си тръгнали късно. Стопаните на къщата и децата били доста изморени и решили на следващия ден сутринта да почистят всичко на двора.

А през нощта имали мощен вятър. Вятърът откачил кабелите на многоцветното осветяване, окачени из двора. По завесите в беседката паднали искри и тя се  запалила. От беседката огънят почнал доста бързо да се популяризира из двора, като стремглаво се приближавал към къщата.

По това време в къщата се чул ужасяващ тропот, което разсъни цялото семейство. Когато се събудили, възрастните нямали време да схванат повода за този мощен тропот, тъй като през прозореца видели, че в двора бушува огън. Те се обадили на пожарната, с цел да спасят къщата от запалване.

След това, когато всичко приключило щастливо и домакините, дружно с пожарникарите, въпреки всичко защитили къщата от огъня, те разкрили повода за мощния тон, който събудил всички. В хола паднал портрета на момичето. Стъклото се пръснало, тъй че в тишината на нощта прозвучало като тон от изстрел.

Душите на умрелите не ни не помнят. Те поддържат, дават мощ, избавят в моменти на заплаха. Има доста такива случаи. Няма различен метод да ги разбираем. Остава единствено да благодарим на душите за тяхната помощ и обич към нас, която не изчезва със гибелта.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР