Хиромантията се е появила в Югоизточна Азия и била широко

...
Хиромантията се е появила в Югоизточна Азия и била широко
Коментари Харесай

Ако тези 2 линии на дланите ви съвпадат, значи сте необикновена личност

Хиромантията се е появила в Югоизточна Азия и била необятно публикувана в Индия, Китай, Тибет и прилежащите територии. Прочитайки линиите върху дланите, хиромантите са можели да предскажат нашето бъдеще.

И знаете ли какво? Свързвайки дланите си една до друга и определяйки ситуацията на линиите, може да се научи доста за това какъв човек сте. 

Да създадем едно просто упражнение. Погледнете дланите си, намерете две линии, както е показано на фигурата, и ги анализирайте деликатно.

Линиите се интерпретират по следния метод:

1. Линията на лявата длан е по-високо

Ако линията лявата ви длан е по-високо, в сравнение с дясната, значи вие сте герой за независимост. Във вас има доста пристрастеност и не се страхувате да се борите за това, което ви е скъпо.

Наистина сте огромен герой и победител в любовния си живот. Никога няма да пропуснете късмет в живота си да бъдете с някого, който обичате. Вие сте буен и благ и сте задоволително прелестен човек, с който може да се построи дълготрайна връзка.

2. Линията на дясната ръка е по-високо

Ако линията на дясната ви ръка е по-високо от тази на лявата, значи сте остаряла душа и се чувствате комфортно в компанията на възрастни хора. Ако става въпрос за брак, то най-вероятно ще си изберете по-възрастна половинка.

Вие сте доста умен и разумен човек. Знаете, че „ любовта е търпелива и любовта е добраа “, тъй че живеете съгласно това мото в живота.

Вие сте прям и пряк човек, който мисли ексцентрично. Виждате непосредствено същността на другите без значение по какъв начин се пробват да се държат те.

3. Двете линии са на едно равнище и образуват съвършена извивка 

Ако линиите на лявата и дясната длан съответстват, значи вие сте дете по душа.

Вие сте другарски надъхан човек, който има доста положително сърце. В същото време сте чувствителни и елементарно раними.

Умеете да съчувствате. Околните усещат това и се обръщат към вас, когато имат потребност да бъдат изслушани.

За сътрудник избирате този човек, който вашите другари и членове на фамилията ще одобряват.

Всички промени в живота ви, огромни и дребни, ви предизвикват дискомфорт. Освен това, умеете да преодолявате трудностите на своя път, без значение какви са те, и в последна сметка ставате по-добри и мощни.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР