Това е датата, на която през 1962 г. Стефан Шарлопов

...
Това е датата, на която през 1962 г. Стефан Шарлопов
Коментари Харесай

Ако Искаш Да Разсмееш Господ: Шарлопов Си Е Въобразявал До Последно, Че Е Изиграл Съдбата! Вижте Какво Е Преживял, За Да Си Повярва!

Това е датата, на която през 1962 година Стефан Шарлопов проплакал в болница в Бургас. Още по-шокиращото обаче е, че произшествието станало в часа, в който предприемачът се е родил.

Единственото проваляне върху предприемача, който бе измежду най-големите донори в разнообразни акции, бил дребен белек на крайници, написа Пик. Когато застрахователите видели смачканата кола, никой не можел да повярва, че Стефан се е измъкнал жив отдолу под изкривените ламарани, припомниха си другари на Шарлопов.

" И това, в случай че не е знак и шанс, не знам... Аз имам вяра, че си имам щастлива звезда. И не трябва да се подиграва на ориста, която му е нарисувана. Бог е у всеки един от нас. Разбрах, че с изключение на има мощ от горната страна, която в случай че си безусловно почтен в напъните си, тъкмо когато минимум очакваш, ти хвърля пас. Веднъж имах отговорности от 1 млн. към строителите и нямах от кое място да ги извадя. След една седмица ставам сутринта и потеглям на нормалната разходка. Помолих се на Бог. И като се върнах, ми се обадиха, че двама доста съществени руснаци желаят да купят цяла къща на " Созополис ". Платиха 700 хиляди евро. Имал съм няколко такива случая. Затова всяка заран благодаря на Бог и се апелирам ", показа в едно от последните си изявленията, пред сп. " Ева ", Шарлопов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР