Това, че сме шарлатани не ви измива ръцете и не

...
Това, че сме шарлатани не ви измива ръцете и не
Коментари Харесай

ЖЕГА В НС! Искрен Митев от ,,Промяната“ изрева и призна: Това, че сме шарлатани не ви прави по-бели

Това, че сме шарлатани не ви измива ръцете и не ви прави по-бели. Това самопризнание направи в Народно събрание националният представител Искрен Митев от „ Продължаваме промяната ” в отговор на ГЕРБ.

Парламентът през днешния ден разисква две проекторешения, свързани с Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ). Депутатите не престават с разглеждането на план на решение за задължаване на Министерския съвет да предприеме всички нужни дейности за сформиране на нов Национален проект за възобновяване и резистентност.

Миналата седмица народните представители разискаха какво може да се направи за опазване на въглищните централи във връзка на проекторешението, импортирано от „ Възраждане “. До гласоподаване на проекторешението не се стигна поради привършване на времето на пленарното съвещание.

От „ Възраждане “ желаеха предоговаряне на ПВУ в частта за декарбонизация в енергийния бранш и либерализацията на пазара на електрическа сила на дребно. От ГЕРБ-СДС поддържаха предоговаряне на цели по Плана в частта енергетика. От „ Продължаваме Промяната “ предложиха България дружно с Румъния и Гърция да издейства дерогация на уговорките за понижаване на излъчванията на въглищните централи, както и да се одобри нова енергийна тактика на страната, като се оказа, че Кирил Петков своеволно звъни на задгранични министри.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР