Това, че представяте нещо като хипотетичен сценарий във видеоигра, не

...
Това, че представяте нещо като хипотетичен сценарий във видеоигра, не
Коментари Харесай

Потребител на 4Chan е арестуван за публикуване на заплаха за смърт „в Minecraft“

Това, че представяте нещо като предполагаем сюжет във видеоигра, не значи, че няма да бъдете подведени под отговорност. 38-годишен консуматор на 4Chan схванал това по сложния метод, откакто разгласил смъртна опасност, ориентирана към шериф от Флорида, само че употребявал думите „ в Minecraft “ най-после. 

По-късно той е задържан и е екстрадиран, с цел да му бъдат повдигнати обвинявания за тежко закононарушение.

Ричард Голдън е разгласил известието си за покушението на Майк Читууд в раздел /pol на форума 4Chan. Шерифът е цел на извънредно десни групи, против които работи интензивно. На конференция съобщи, че в неговия окръг те няма да бъдат толерирани по никакъв метод, изясняват от TechSpot.

След конференцията Голдън разгласява известие в 4Chan, в тематика, озаглавена „ Шерифът на Флорида афишира война на белите “.

Там приканва Читууд да бъде отстранен с огнестрелно оръжие, тъй като по този начин управляващите ще би трябвало да търсят нов човек, който да го размени. Според Голдън това е трайно решение за непосредствените проблеми. Призовава просто някой да го простреля, добавяйки „ в Minecraft “ най-после.

Както изяснява Know Your Meme, хората прибавят „ в Minecraft “ в края на мненията с желанието да отстранен сферата на действителната опция от декларираните планове.

Това може да се съпостави с Милхаус от „ Семейство Симпсън “, който заплашва да направи нещо на някого, само че.. в Нинтендо. 

Това обаче наподобява не минава пред правоприлагащите органи във Флорида.

Веднага след известието си, Читууд е предизвестен, а на 1 март детективи наблюдават Голдън до адрес в Ню Джърси. Това се оказва дома на майка му, където е задържан и в следствие превозен, с цел да бъде съден.

Читууд съобщи, че гаранцията на Голдън ще бъде избрана на 100 хиляди $. Срещу него е повдигнато обвиняване в отправяне на писмени закани за ликвидиране или пострадване, за което се планува оптималната присъда от 15 години затвор и санкция от 10 000 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР