Бившата икона на Тази сутрин“ Холи Уилоуби изглежда готова да

...
Бившата икона на Тази сутрин“ Холи Уилоуби изглежда готова да
Коментари Харесай

Холи Уилоуби се изправя срещу заместващата тази сутрин Кет Дийли в пикантна NTA битка

Бившата икона на „ Тази заран “ Холи Уилоуби наподобява подготвена да се бие с актуалната водеща Кет Дийли, до момента в който двамата се борят за мечтаната премия за най-хубав ефирен водещ на тазгодишните Национални телевизионни награди. Легендите на токшоуто бяха публично оповестени, че са в дългия лист с номинирани във вторник сутринта и в този момент са изправени пред изтощително обществено гласоподаване, с цел да се сведе до окончателния къс лист от номинирани, които имат късмет да завоюват стремежи трофей този септември.

Новото съревнование идва единствено осем месеца откакто Холи разгласи напускането си от шоуто през октомври 2023 година, когато тя реши да се отдръпна от известното утринно шоу на ITV след 14 години отпред дружно с Филип Скофийлд.

В изказване, споделено в Instagram по това време, Холи написа: „ Днес уведомих ITV, че след 14 години няма да се върна в „ Тази заран “. На всички, които в миналото са работили по шоуто през години, доста ви благодаря, вие сте невероятни и вечно ще се горделив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР