Това, че Гергана ми е изневерила, по никакъв начин не

...
Това, че Гергана ми е изневерила, по никакъв начин не
Коментари Харесай

Тити Папазов най-накрая се разкая: Страх ме е за живота ми

" Това, че Гергана ми е изневерила, по никакъв метод не ми дава право да я измъчвам. 28 години по-късно моралният съд на обществото е галактически по-тежък, тъй като през 1995 година никой не ме познаваше. А в този момент, когато съм известен, заплащам цената. Не диря уневинение в нито един подробност от историята ", призна най-накрая Папазов. 

Преди броени минути баскетболният треньор даде изявление пред " Блиц ", в което показа разкаянието си за случая от 1995 година, в който е остригал косата на някогашната си другарка Гергана. Припомняме ви, че той самичък описа историята си, която намираше за занимателна, в подкаста на Тото.

 Тити Папазов

Тити разяснява и изявлението на певицата Йоана, която твърди, че момичето тогава е било вързано с белезници за парното и емигрирало в чужбина. Той твърди, че тази информация е изцяло погрешна, тъй като след случилото се Гергана се прибрала 20 минути по-късно. Къде е истината - можем единствено да гадаем.

 

Папазов уверено декларира, че е в отлични връзки с Гергана и майка ѝ към днешна дата. А ето по какъв начин се усеща Тити през днешния ден:

 Тити Папазов

" Имам терзания за живота си! Утре като ме утрепят... Да, получавам закани: " Да те убия! ", " Да пукнеш! ". Мен няма да ме има, ще заплати фамилията ми ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР