Това, че една жена е бременна, не значи, че не

...
Това, че една жена е бременна, не значи, че не
Коментари Харесай

Секси и бременна - мисията възможна. Вижте полезни съвети

Това, че една жена е бременна, не значи, че не желае да бъде красива и даже тъкмо в този интервал от живота си като че ли става още по-суетна и има потребност да свети.

В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty, която напълно скоро също ще става майка, споделя своите дребни секрети за облеклата за бременни. Всичко, което е научила за тези месеци и има вяра, че ще бъде потребно на всички бъдещи майки.

За първите месеци

Ако се храните рационално, през първите месец-два, та даже при някои дами и до третия месец – въобще не би следвало да ви проличава, че сте бременни и да сте качили някакво голямо количество килограми. Затова не бързайте с облеклата за бременни. Например с дънките.

През първия и втория месец да вземем за пример можете да носите еластични дънки, а тези, които не са еластични, можете да закопчавате благодарение на ластиче.

Дънките за бременни

Дънките за бременни са обичано нещо – през днешния ден те към този момент са доста съвременни и извънредно удобни. Комбинират се отлично с всевъзможни други облекла и с помощта на укрепващия ластичен колан, се усещаме удобно през целия ден. Малкият трик е в случай че още веднъж сте в по-първите месеци от бременността, да не си купувате точни размери. Вземете ги с 1-2, даже три размера по-големи. В началото ще ги носите като boyfriend jeans, които са супер настоящи, а след това ще ви бъдат тесни и по вас, което си е класическа и още веднъж комфортна визия.

И други дрешки за бременни

Сред другите облекла, които са особено за бременни, са тениските. Те се разграничават от елементарните с това, че имат повече плат и набор начело. Така по едно и също време оформят добре раменете, ръцете, кръста, само че и има задоволително място, на което да се простира коремчето ви.

Много са комфортни и защото постоянно са еластични, можете да ги носите дълго време в процеса на бременността. А в случай че ви е хладно или времето е студено, постоянно можете да сложите по една жилетка отпреди бременността от горната страна и да не я закопчавате.

Роклите

Най-любимото нещо на всяка бременна като че ли си остава роклята – тъй като е ефирна и дава независимост на придвижването. Роклите за бременни се отличават с малко по-различна кройка и начело са по-дълги, тъй че коремчето да не повдига роклята и тя да си стои естествено равна от всички страни.

Наталия поучава обаче бъдещите майки да си купуват самоуверено и елементарни рокли. Най-малкото, тъй като са много по-евтини, в случай че нямат етикет "Мама ". Просто би трябвало да бъдат от еластични материи, да са с ластик тъкмо под бюста и да са разкроени надолу, с цел да могат да обзет коремчето ви.

Помощ от приятелки

Ако имате близки приятелки, които неотдавна също са родили, най-вероятно ще наследите от тях цели торби с доста и красиви облекла - от тениски и блузки, през рокли и поли, та даже до специфични спортни клинчета за бременни, с които да си вършиме упражненията. Бъдете деликатни с тези облекла, носете ги, само че и се грижете за тях, тъй като нормално за доста майки това са нещо като "оборотни облекла " за избран интервал, които да спестят разноски за бременната.

Още фешън хрумвания и препоръки за бременни, научете във видеото горе. А по какъв начин да поддържате форма по време на бременността си, можете да видите тук:



За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР