Това беше ливада и планина. Благодарение на нас това го

...
Това беше ливада и планина. Благодарение на нас това го
Коментари Харесай

Борисов: До 3-4 г. Хемус ще е готова, най-големият ми грях е, че научих да се кара безплатно

Това беше морава и планина. Благодарение на нас това го има – голямо оборудване. Просто изядоха скалата. Машините ядат скалата все едно е филия с масло. Това сподели министър председателят Борисов на път за откриването на новия 9,3 км сектор от автомагистрала "Хемус " сред Ябланица и Боаза.

Само в България, това ми е максимален грях, научих да се кара гратис. Навсякъде другаде е платено, сподели министър-председателят пред публицисти на новия сектор от автомагистралата.

Работи се да изкараме до Плевен и Ловеч на разклона, от Търговище до Белокопитово се работи доста интензивно, проектира се към Търново, финансирането е обезпечено и се работи, съобщи Борисов, като разясни, че построеният сектор има публикуван акт 16.

Това е едно извънредно оборудване. Българските строители към този момент имат в своите биографии доста какво да описват. Направили сме пет селскостопански подлези и два надлеза на автомагистралата и продължаваме с всичка мощ.

За мое огромно оборудване, никой в никакъв случай не е и мислил и да прави план на автомагистралата до Плевен, единствено до Правец. Така че в този момент редом строим и проектираме. Нправи ли се "Хемус ", ще стане като на юг – откриват се толкоз доста работни места. Ако сме по този начин постоянни, при този растеж в приходната организация, мисля че до 3-4 години ще приключим автомагистрала "Хемус ", сподели още Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР