Тотомилионер осинови лъвчетата от зоопарка в Благоевград, които бяха спасени

...
Тотомилионер осинови лъвчетата от зоопарка в Благоевград, които бяха спасени
Коментари Харесай

Тотомилионер осинови лъвчетата Симба и Бамби

Тотомилионер осинови лъвчетата от зоопарка в Благоевград, които бяха избавени след репортаж на бТВ. Николай Динков – Нинджата, поема издръжката на двете лъвчета и уголемява клетката в зоопарка, в която Симба и Бамби ще бъдат настанени след лекуването си.

По време на ваканцията си в прилежаща Гърция семейство Динкови разбрали за двете лъвчета, които бяха на прага на гибелта в зоопарка. Решението да помогне на двете животни идва непринудено.

Динков ще обезпечава храна, медицински грижи и всичко належащо за лъвчетата. Ще им бъде направена и клетка по всички условия.

Съобщава решението си първо на своите деца. А в лицето на брачната половинка си среща цялостна поддръжка. Признава, че парите не са проблем за него, само че държи те да бъдат изразходвани по предопределение - за лъвчетата.

Симба и Бамби ще останат с имената, определени им от лекуващия ги ветеринар.

През 2015 година Динков печели над 7 милиона с фиш от 3,40 лева Строи Водноелектрическа централа и живее първокласно. Преди да завоюва огромната премия се занимава със строителни компании и е имал организиран бизнес.

Ако дарените за лъвовете пари не бъдат харчени по предопределение, ще приключи контракта с общината едностранно и ще си ги изиска назад. В контракта е упоменато, че може да упражнява надзор когато и да е, съобщи бТВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР