Тото милионерите у нас към момента са 102. Само от

...
Тото милионерите у нас към момента са 102. Само от
Коментари Харесай

Как летува 99-ият тото милионер

Тото милионерите у нас все още са 102. Само от началото на годината те се усилиха с 5. Един от новоизлюпените тото милионери през 2019 година е Теодора Костова от София.

Тя годро зае 99-ия следващ номер в листата на спечелилите джакпота в играта „ 6 от 49 “. Теодора раздели сумата с Ирена Йорданова, Златомира Стоянова и Петко Карабелов. Тегленето на печелившата композиция бе точно на Прошка, а късметлиите прибраха по 2 375 357 лв..

Няколко месеца след облагата екипът на БЛИЦ потърсил Теодора Костова. 33-годишната милионерка ни описа за страстите от облагата и с какво се занимава сега.

Теодора показа, че към момента е в еуфория, само че не се е главозамаяла. Продължава да работи като счетоводител и е запретнала ръкави, с цел да приключи ремонта на жилището си преди края на лятото.

Точно в последните летни дни Теодора ще се отдаде на заслужена отмора.

В момента тя възнамерява последните елементи от екскурзията си в Италия. Така ще извърши една от най-големите си фантазии и ще обиколи страната на виното, вкусната храна и любовта. Освен най-популярните дестинации там, Теодора възнамерява да обиколи и някои от дребните китни градчета на Италия.

Другата мечтана дестинация за късметлийката е Съединени американски щати. Това няма да е първото посещаване на Теодора в страната на неограничените благоприятни условия. Досега обаче това се е случвало единствено по работа, а идното презокеанско пътешестване към този момент ще е за наслаждение. Теодора счита да посети Западното крайбрежие и най-много Калифорния.

Веднага след заслужената отмора, 99-ият тото милионер ще се заеме с проектите си за вложения. Теди счита да закупи няколко недвижими парцела, само че ще отдели част от благосъстоянието си и за своите близки. Софиянката към момента има вяра в шанса си и продължава да взе участие в игрите на тотализатора.

Ако и вие желаете да тествате шанса си, в този момент е идеалният миг. За тиража този четвъртък - 22.08., общата сума на
джакпотите се чака да доближи 8 810 000 лв., като единствено в играта “6 от 49 ” има 5 000 000 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР