Тотнъм е влязъл в контакт със сериозен кандидат за наследник

...
Тотнъм е влязъл в контакт със сериозен кандидат за наследник
Коментари Харесай

Тотнъм вече говори с наследника на Конте

Тотнъм е влезнал в контакт със сериозен претендент за правоприемник на Антонио Конте. Столът на италианския ментор се клати след неубедителното показване на тима в последно време и острите рецензии към клуба, които той насочи след равенството 3:3 със Саутхамптън. Затова лондончани към този момент съществено работят за намирането на негов заместител, като са провели диалози по въпроса с треньора на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер, твърди " Билд ".

Гласнер е впечатлил боса на Тотнъм Даниел Леви и спортния шеф Фабио Паратичи с работата си в Айнтрахт. 47-годишният австриец изведе състава от Франкфурт до трофея в Лига Европа през предишния сезон, а тази година игра на 1/8-финал в Шампионската лига.

На този стадий са извършени единствено първични диалози сред двете страни, които са били много положителни. Все още обаче в Тотнъм не са взели дефинитивно решение за ориста на Конте. Едва откакто се реши по какъв начин ще се действа с италианския експерт, клубът ще стартира същинската работа по намирането на негов правоприемник. Освен Оливер Гласнер, като евентуални претенденти за поста са още Роберто Де Дзерби, Рубен Аморим, Марко Силва и Маурицио Почетино.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР