Тошко Йорданов от ИТН заяви в ефира на Нова телевизия,

...
Тошко Йорданов от ИТН заяви в ефира на Нова телевизия,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за песента за Лена: И за Маргарет Тачър има ужасни песни, но без кревати

Тошко Йорданов от Има Такъв Народ съобщи в ефира на Нова телевизия, че харесва песента на сътрудниците си за Лена Бориславова. „ Не може да има спирачки в политическата ирония. Един политик я получава по отношение на това, което е направил. За Маргарет Тачър, която е икона за демокрацията, е имало ужасни песни. За легла не е ставало дума, тъй като тя не е давала мотив. Един политик получава сатирата въз основа на това какво е направил ”, разясни той.  

„ Ако нямаше правилни неща, нямаше да има този резултат ”, добави Йорданов и загатна, че се готвят нови песни с сходна тема. 

„ Парламентарната система възпроизвежда хора, които желаят да се облагодетелстват с власт и които желаят да няма надзор ”, сподели той във връзка инициираната подписка на партията за референдум за смяна от парламентарна към президентска форма на ръководство.

В референдум съгласно закона и съгласно конституцията могат да се слагат въпроси от компетенцията на нормално Народно събрание, сподели още той.

„ Има групова безнаказаност, скриване за решения а политическата система е изчерпана. Самата система не действа добре - не могат да се изберат държавни управления, няма последователност, не могат да се взимат решения. Системата разрешава да се действа по този метод ”, добави още Йорданов. И разясни, че Народното събрание в действителност е функционалност на Министерски съвет, а министър председателят направлявал Народно събрание.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР