Торбалан съществува. През 2018 година хорър иконата Майкъл Майърс възкръсна

...
Торбалан съществува. През 2018 година хорър иконата Майкъл Майърс възкръсна
Коментари Харесай

Този октомври отново ще бъде убийствен с „Хелоуин убива“ и хорър иконата Майкъл Майърс

Торбалан съществува. През 2018 година хорър иконата Майкъл Майърс възкръсна за нов живот с шлагера на Дейвид Гордън Грийн Хелоуин, който - със международни доходи от над 250 млн. $ – се трансформира в най-успешната част в 43-годишната поредност, стартирала през 1978 година с класическия едноименен филм на легендата в жанра Джон Карпентър. С Хелоуин убива Майкъл Майърс се завръща, с цел да извърви до дъно убийствения си път до Лори Строуд (Джейми Лий Къртис), която този път няма да е сама в опита си да спре безжалостното олицетворение на безспорното зло.

Нощта на Хелоуин, в която Майкъл Майърс се завърна, към момента не е завършила. Минути откакто Лори Строуд, щерка ѝ Карън (Джуди Грийр) и внучката ѝ Алисън (Анди Матичак) оставят маскираното страшилище затворено в клетка в горящото мазе на къщата им, трите се насочат към болничното заведение, с цел да спасят живота на ранената Лори. Те имат вяра, че най-сетне са поставили завършек на дългогодишния смут, само че Майкъл съумява да се измъкне от огнения капан и кървавата баня стартира още веднъж. Докато Лори се бори с болката и гнева и събира сили да се отбрани от Майкъл, целият Хадънфийлд се надига против жестокия палач. Жените от семейство Строуд се причисляват към група оживели от предходни срещи с Майкъл, които са твърдо решени да го намерят и унищожават един път вечно. Злото ще почине тази нощ.

В Хелоуин убива взаимно преплитащите се истории на Лори Строуд и Майкъл Майърс следват естествено развиване и доближават до ръба на неизбежната и предстояща кулминационна точка. Филмът ще води феновете в посока, която не сме виждали досега във франчайза, като наред с всички детайли, които са се трансформирали в запазена марка на поредицата, предлага вцепеняващ кръвта взор към резултата, който шокиращото, непровокирано принуждение има освен над непосредствените му жертви, само че и над обществото ни като цяло. Кога решаваме да загърбим страха си и да се надигнем против опасността очи в очи? След невероятния триумф на първия филм, на режисьорското място на Хелоуин убива още веднъж сяда Дейвид Гордън Грийн (Ананас Експрес, Хелоуин), който е и сценарист, наедно с Дани МакБрайд и Скот Тиймс. Продуценти са Джейсън Блум, Малек Аккад и Бил Блок, а с изключение на Джейми Лий Къртис, Джуди Гриър и Анди Матичак, в функциите ще забележим Уил Патън, Томас Ман, Антъни Майкъл Хол и други Хелоуин убива в кината от 15 октомври.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР