Тополовград. С празничен концерт Коледни звезди творческите състави на читалище

...
Тополовград. С празничен концерт Коледни звезди творческите състави на читалище
Коментари Харесай

Хасково: С Коледен концерт и Благотворителен базар завършиха празничните прояви в Тополовград

Тополовград. С празничен концерт „ Коледни звезди ” креативните сформира на читалище „ Св. св. Кирил и Методий - 1994 ” зарадваха тополовградчани на 20 декември, оповестиха от пресцентъра на Община Тополовград . В него взеха присъединяване и дребните ученици на ДГ „ Щастливо детство ”. С настъпващите празници коледно-новогодишен привет към тополовградчани насочи заместник-кметът на Общината Маргарита Георгиева. С коледарски благослов и песни благословията си сервираха и коледарите от село Радовец и дребните коледарчета от ДГ „ Щастливо детство ”. С букети и доста благодарствени думи Красимира Ятакчиева-началник отдел „ ХСД ” поздрави самодейците и техните ръководители.
Празнуваха със свои празнични прояви, включени в Коледно-новогодишната стратегия и учебните заведения, Центърът за обществена рехабилитация и интеграция, Клубът на пенсионера. С благотворителни начинания възпитаниците на СУ „ Д-р Петър Берон ” и НУ „ Св. св. Кирил и Методий ” събраха средства с цел да подкрепят нуждаещи се деца и младежи.
С осъществявания на Детски хор „ Медени звънчета ” на Людмила Янева и дребните танцьори на Дарина Терзиева стартира Традиционният благотворителен Коледен базар „ От деца за деца ” в Началното учебно заведение. Сред децата бяха ръководителят на Общински съвет – Васил Сяров, заместник-кметът на Общината Маргарита Георгиева, началникът на отдел „ Хуманитарни и обществени действия ” Красимира Ятакчиева. С думи на признателност за милосърдието и добротата, за организирането на тази потребна демонстрация към децата, учителите и родителите, се обърна заместник-кметът Маргарита Георгиева. Поздрави ги и шефът на учебното заведение Добрин Парнаров.
Празничната стратегия на Общината и читалището протече при добра организация и посещаемост. Тополовградчани имаха опция да участват на забавни събития – изложения, спортни прояви, базари, концерти, които донесоха доста празнично въодушевление. Програма ще завърши с Празнични илюминации на 31 декември на площад „ Освобождение ”.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР