Топлофикация София слага край на отоплителния сезон на 1 май.

...
Топлофикация София слага край на отоплителния сезон на 1 май.
Коментари Харесай

„Топлофикация София” спира парното на 1 май

„ Топлофикация София ” поставя завършек на отоплителния сезон на 1 май. Всички компании за дялово систематизиране са известени и имат подготвеност да стартират новата отчетната акция за отоплителен сезон 2022/23 година, оповестиха от сдружението. 

 

Потребителите ще бъдат осведомени от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на доклад. В тази връзка „ Топлофикация София ” приканва клиентите си в границите на отчетния интервал да обезпечат достъп до всички жилища, в това число и до жилищата, в които отоплителните тела не се употребяват или са свалени.

 

За клиентите, чийто топлинен счетоводител е компанията за дялово систематизиране на „ Топлофикация София ”, докладът на измервателните уреди ще стартира от 9 май.

 

При неспособност да се обезпечи достъп до парцела на оповестените дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят спомагателна дата за самостоятелен доклад, която се заплаща съгласно ценоразписа на съответната компания за дялово систематизиране.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР