Топло време и температури от 29° се очакват днес в

...
Топло време и температури от 29° се очакват днес в
Коментари Харесай

Слънчева и топла неделя в Пловдив

Топло време и температури от 29° се чакат през днешния ден в Пловдив. ще бъде слънчево през целия ден. Не се чака заоблачаване или превалявания. Вечерта също ще бъде ясна и топла.
Прочетете още
През нощта над страната ще бъде ясно със слаб западен вятър. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 11° и 16°, в обособени високи полета на Западна България по-ниски - сред 5° и 9°, в София - към 8°.

Ще доминира слънчево време. След обяд от север-североизток облачността ще стартира да се усилва, забележителна ще е през нощта против понеделник в източната половина от страната и на обособени места там ще превали слаб дъжд.

 След обяд със мощен вятър от северозапад, през нощта против понеделник в Източна България от север[1]североизток ще нахлува леден въздух. Дневните температури към момента ще са високи, оптималните ще бъдат сред 24° и 29°, в София - към 24°. Атмосферното налягане още малко ще се намали и ще приближи междинното за месеца. През нощта против понеделник ще стартира да се покачва, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР