Топ заглавията, които абонатите на Xplore TV могат да наемат

...
Топ заглавията, които абонатите на Xplore TV могат да наемат
Коментари Харесай

Световни звезди в селекцията на А1 Видеотека през ноември

Топ заглавията, които клиентите на Xplore TV могат да наемат бързо и елементарно от видеотеката този месец, са „ Бързи и гневни 9 “, „ Космически забивки: Нови митове “ и „ Суперинтелект “

През ноември клиентите на могат да избират от над 20 000 заглавия във видеотеката, които да гледат в уюта на дома си с първокачествен тон и картина против налична такса. През ноември измежду филмите в селекцията на А1 Видеотека са „ Бързи и гневни 9 “, „ Космически забивки: Нови митове “ и „ Суперинтелект “.

 

Зрителите на А1 Видеотека ще открият деветия филм от поредицата „ Бързи и гневни “ с Вин Дизел в основната роля. В звездния актьорски състав вземат участие също Шарлийз Терон, Хелън Мирън и Кърт Ръсел. Филмът споделя историята на Доминик Торето, който фрапантно трансформира живота си, когато става татко, макар че постоянно до този миг е живял ден за ден. Спокойствието му обаче не трае дълго, тъй като без значение какъв брой си бърз, никой не може да избяга от предишното си. А когато предишното на Дом го застига с цялостна мощ, той би трябвало да се изправи против личната си кръв, брат си Джейкъб. Историята дава мотив за размисъл дали роднините са безусловно семейство.

Абонатите на ще имат опция да се забавляват пред ТВ екрана в дома си и с анимираната приключенска комедия „ Космически забивки: Нови митове “. Филмът показва първенеца от NBA и международна икона ЛеБрон Джеймс и неговото епично премеждие. Той пътува сред света на анимацията и действителността в ярка проява на това какъв брой надалеч са подготвени да стигнат родителите, с цел да предпазят децата си. Когато ЛеБрон и дребният му наследник се озовават във виртуалния капан на злобен изкуствен интелект, баскетболната звезда ще ги върне вкъщи единствено като поведе Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите Шантави рисунки (Looney Tunes) в яростен баскетболен конфликт против първенците на цифровия изверг.

В селекцията на А1 Видеотека през ноември е и лентата „ Суперинтелект “ с присъединяване на Мелиса Маккарти, която се превъплъщава в ролята на Карол Питърс. Тя е някогашен началник на огромна корпорация, която води много отегчителен живот. Това се трансформира, когато уредите у дома стартират да ѝ приказват и тя схваща, че е била определена да бъде следена от първата в света система за изкуствен интелект. Уви, суперинтелектът има пъклени проекти да завладее цялата планета и Карол е последният късмет за избавление на човечеството.

Потребителите на могат да наемат хитовите заглавия във видеотеката и да ги гледат неведнъж в продължение на 48 часа. Интерактивните функционалности на Xplore TV оказват помощ за избора на феновете, като с времето платформата „ научава “ желанията им и им предлага заглавия, подобаващи за техния усет. Броят на заглавията на топ филми и сериали във видеотеката на интерактивната телевизия на А1 към този момент надвишава 20 000 и дава богат избор от жанрове за всеки усет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР