Топ състезателката в 56-килограмовата дивизия на най-голямата ММА организация в

...
Топ състезателката в 56-килограмовата дивизия на най-голямата ММА организация в
Коментари Харесай

Възможен двубой: Валентина Шевченко срещу Нико Монтано в UFC 228

Топ състезателката в 56-килограмовата дивизия на най-голямата ММА организация в света – Валентина Шевченко най-вероятно ще се бие в Октагона против сегашната шампионка в категорията Нико Монтано.

Тяхната битка се гласи за UFC 228, само че към момента двете дами не са подписали контракт. Ето по какъв начин Шевченко употребява обществените медии, с цел да окуражи противничката си да постави подписа си за дуела.

Hey Nicco, finally!
Sign the fight agreement first.
You changed your word once already.
No trust before I will see the paper from you.
See you in octagon #ufc228 #september8
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Photo credit @sanjaynpatel pic.twitter.com/zje7yBBveg
— Valentina Shevchenko (@BulletValentina) 16 юни 2018 година „ Нико, най-сетне! Подпиши съглашението първо. Вече един път се отметна. Няма да ти допускам до момента в който не видя подписан документ от теб. Ще се забележим в Октагона!”
 Валентина Шевченко дебютира в дивизията през февруари в Бразилия. Там тя победи безапелационно Пресила Качоейра посредством събмишън във втория рунд. „ Куршумът” има 15 победи и 3 загуби, като две загуби са нанесени от Аманда Нунеш посредством успорвано съдийско решение. 30-годишната киргизстанка е съумяла да извоюва победи над състезателки като Холи Холм, Сара Кауфман и Джулияна Пеня.

Що се отнася за Нико Монтано, първата шампионка при 56-килограмовите дами, нейният най-скорошен триумф бе в Лас Вегас през декември. Тогава тя победи Роксан Модафери посредством съдийско решение и получи най-новата купа на ММА организацията. Нейната професионална кариера съдържа 4 победи и 2 загуби.

Засега никоя от страните не е подписала контракт, само че се е стигнало до вербално съглашение, че битката ще се реализира. UFC 228 ще се организира на 8 септември, само че решение по отношение на мястото към момента не е взето.

Освен този мач, знаем, че в това издание на UFC присъединяване ще вземе Яир Родргигез, който ще се бие с Забит Магомедшапиров, както и Джон Додсън, който излиза против Джими Ривера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР