Топ футболистът Кирил Десподов вече се оглежда за годежен пръстен

...
Топ футболистът Кирил Десподов вече се оглежда за годежен пръстен
Коментари Харесай

Десподов предлага брак на банкерска щерка

Топ футболистът Кирил Десподов към този момент се оглежда за годежен пръстен и в най-скоро време ще предложи брак на благоверната си Веселина Абаджиева – щерка на банкерката Цветелина Бориславова. Доскорошната звезда на ЦСКА-София ще изиска ръката на хубавицата на остров Сардиния, където живее неотдавна, научи „ Галерия “.

Още преди месец Десподов поканил Веселина да се реалокира при него. След като подписа с Каляри, клубът му даде първокласно имение и милионерската дъщеря незабавно приела предлагането. Тези дни тя бе при него за седмица, след което още веднъж се върна в България, да уреди някои неща към преместването си. Според осведомени, през това време влюбеният Десподов щял да избере годежния пръстен и скоро след идването й в Сардиния, да й предложи брак.

Гаджето на Десподов двойничка на Антония Петрова

„ Не че му се дами – просто няма избор “, разясняват някогашни съотборници на футболиста. Според тях 22-годишният ритнитопковец е притиснат до стената от богаташкото семейство на Веселина, която е с 6 години по-възрастна от него.

Още преди да замине за Италия, околните й му намеквали, че е време за по-сериозна стъпка, в случай че желае да се употребява с облагите на семейството. Авери на Десподов не могат да си показват по какъв начин ще надене брачните окови.

Футболистът е прочут освен с достиженията си на терена, само че и измежду дамите. За нежната си възраст, той смени много богаташки щерки, измежду които внучка на началник на футболен тим и наследничка на олигарх.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР