Топ дизайнерката Миглена Каканашева отново успя положително да изненада феновете

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева отново успя положително да изненада феновете
Коментари Харесай

МЕГЗ и Рончев облякоха народни носии

Топ дизайнерката Миглена Каканашева още веднъж съумя позитивно да изненада почитателите си. Каканашева показа прелестни фрагменти в обществените мрежи, на които тя и мъжът на сърцето ѝ - транспортният необут Румен Рончев театралничат с национални носии и ни връщат към традициите. Двамата влюбени са облечени в изящни, обичайни тракийски носии, които са същински празник за окото.

На стори МЕГЗ показа и къси видеа от фотосесията, съпроводени с една от най-хубавите ни национални песни “Мари како Тодоро ”. Публикацията на Мегз събра доста поддръжка и похвали. “Абсолютно правилно ”, “Подкрепям ”, “Най-смисленият пост, който съм чел през днешния ден ”, “Любовта, с която те гледа е скъпа ” и “красота ” са единствено дребна част от мненията в инстаграма на Каканашева.

Типично в нейн жанр МЕГЗ написа и дълъг, пораждащ размишления статус на тематика - удостояване на родните обичаи и традиции и приемане на модерното и новото. Публикуваме целия текст без редакторска интервенция:

“Аз съм българка, само че и католичка. З авърших филантропичната гимназия в Пловдив, която е пример за профил история и литература, само че след това взех висшето си обучение в Англия с модерната компетентност логика на психиката. Изкарвам си парите главно от въздействието, което имам в обществените мрежи и имам риалити за инфлуенсъри. Но в това време съм производител и шеф в България. Ежедневно се въодушевявам от непознати трендове и течения. Но се преклонявам и обичам с цялото си сърце нашите обичаи и традиции. Избрала съм да пребивавам в България, само че желая да пътувам, да се изучавам и да опознавам света.

Затова през днешния ден на непознатия празник “Halloween ” и в навечерието на един от най-светлите родни празници “Денят на националните будители ” желая да ви споделя, че не разбирам за какво на този ден постоянно има разединение с привкус но  - “който чества не е същински българин и не уважава родното ”.  АЗ ИСКАМ И ДВЕТЕ.

Новото влиза все по-силно в живота ни и това да го приемем и да се развиваме с него е ужасно. Това, обаче, не значи да забравим историята, традициите си и тези, които дадоха живота си, с цел да имаме ние бъдеще. Аз персонално желая да строя това бъдеще с най-хубавото от непознатото и нашето ❤️ ”
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР