Топ депесарът Камен Костадинов е под лупата на МВР за

...
Топ депесарът Камен Костадинов е под лупата на МВР за
Коментари Харесай

МВР следи Камен Костадинов заради купуването на гласове за ДПС във Видин, Враца и Монтана

Топ депесарът Камен Костадинов е под лупата на Министерство на вътрешните работи за пазаруване на гласове.
Костадинов е засечен в разработка на Министерство на вътрешните работи в тесни контакти с ромски босове, които продават и управляват гласоподаватели. Той е някогашен заместител -председател на придвижването, а в този момент е в Централното оперативно бюро и отговоря за разширението на партията и нейните структури.
Бившият народен представител от Движение за права и свободи е мощният човек на партията в областите Видин, Враца и Монтана. В Северозападна България няма етнически турци, само че на последните избори взе над 20 хиляди гласа там и вкара двама депутати. 95% от тези гласове са от ромски секции, написа в. „ Галерия “..
„ Заслепен от войната с ГЕРБ, Бойко Рашков не оповестява за работата против купения и следен избор на Движение за права и свободи в Северозападна България. А там има доста данни, в това число и за Костадинов “, разкрива източник на в. „ Галерия “.
Камен Костадинов директно дава отговор за структурите на придвижването, в които няма етнически турци, и е вложил всички старания във Видин, Монтана и изключително във Враца.
Той беше претендент за депутат от тази област преди години и влезе в Парламента оттова.
Костадинов не крие контактите си с ромските барони в района и това не е загадка за оперативните служащи в региона. Често е засичан да гостува на софрите на Касъм Касъмов, юношески водач на Движение за права и свободи в Бяла Слатина и пръв другар и съпроцесник с кмета деребей на паметното Галиче Ценко Чоков.
Фамилията на Касъмов е една от най-влиятелните освен във Враца, само че и в цяла Северозападна България. Точно около тези контакти обаче активността им се следи деликатно, както и тази на Камен Костадинов, който е връзката с Централата на Движение за права и свободи.
Засега данните на Министерство на вътрешните работи са, че има опити да се купуват гласове, само че няма доказателства и по тази причина инцидентно не са оповестени, както и тези в Пловдив, Хасково и Варна. Камен Костадинов се елементарни и с мястото си в Парламента през 2017 години.
Тогава той за следващ път бе определен за народен представител поради гаф в неговата листа в Бургас. С преференции на вота влезе 9-тият в листата Ангел Исаев и не се подчини на партийната воля да се откаже от мястото си. Заради това Константинов беше осъден и още изкупува виновността си, като дава отговор за разширението на „ партийната география “.
Той към този момент не е част от листите поради новата тактика там да попадат по-млади и неопетнени лица. Преди да пристане на Движение за права и свободи, Костадинов беше народен представител от Съюз на демократичните сили, само че дружно с Христо Бисеров мина в редиците на Ахмед Доган.
Във времето Сокола разкара и двамата от обществени позиции освен поради гафовете им, само че и поради всеобщото мнение, че са клиентелисти и вегетират в партията единствено поради прословутото разпределение на порциите от огромната държавна и партийна трапеза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР